از مساعد کردن شرایط برای رشد و نمو باکتری‌ها اجتناب کنید. برای این کار، روزانه صورت خود را با یک شوینده و پاک‌کننده‌ی ملایم بشویید. از محصولاتی که مخصوص پوست‌های حساس‌اند استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اگر مستعد آکنه هستید، می‌دانید که پیدا کردن یک شوینده و شیر پاک کن خوب برای پوست حساستان کار بسیار دشواری است. شوینده‌های نامناسب ممکن است پوستتان را زبر و خشک کنند، رطوبت پوست را از بین ببرند یا بر روی پوست چرب شما کاملا بی اثر باشند!

گام اول: با پوستتان ملایم باشید
برای مبتدی‌ها دانستن این نکته اهمیت دارد که تمیز نگه داشتن صورتتان باید بدون تغییر در ترکیب شیمیایی آن باشد. لیدیا واتی، رئیس یک موسسه‌ی زیبایی در این باره توضیح می‌دهد:

از مساعد کردن شرایط برای رشد و نمو باکتری‌ها اجتناب کنید. برای این کار، روزانه صورت خود را با یک شوینده و پاک‌کننده‌ی ملایم بشویید. از محصولاتی که مخصوص پوست‌های حساس‌اند استفاده کنید.

دکتر پاتریک داوی، جراح و متخصص پوست هم توصیه می‌کند از شوینده‌های الکلی پرهیز کنید، زیرا این شوینده‌ها پوست را خشک می‌کنند و رطوبت طبیعی آن را از بین می‌برند.

گام دوم: صورتتان را لیف نزنید
ممکن است برای خلاص شدن از شر جوش‌ها و باکتری‌ها وسوسه شوید که صورتتان را لیف بکشید. اما این کار را نکنید!

دکتر داوی می‌گوید: شستشوی شدید و سایشی صورت، باعث تحریک پوست و بدتر شدن جوش‌ها می‌شود. علت بوجود آمدن آکنه، پایین بودن بهداشت فردی نیست.

لیدیا واتی نیز با این نظر موافقت می‌کند: صورتتان را  لیف نزنید. سعی کنید پوستتان را هیدراته و مرطوب نگه دارید و لایه‌های محافظ صورت را از بین نبرید. لیف زدن پوست، باعث تحریک و التهاب بیشتر آن می‌شود!

گام سوم: به دنبال اسید سالیسیلیک باشید
می‌خواهید برای پوست چرب و جوشدار خود یک شوینده‌ی عالی بخرید؟ برچسب روی محصولات را برای پیدا کردن محصول مناسب پوستتان به دقت بخوانید. به گواهی دکتر دبرا جالیمان، متخصص پوست، اسید سالیسیلیک و اسید گلیکولیک، بهترین ترکیباتی هستند که می‌توان در این شوینده‌ها و شیرپاک کن‌ها  به کار برد.

دکتر جالیمان هم چنین ژل بنزویل پراکسید یا رتینول را برای استفاده عصرگاهی توصیه می‌کند. لیدیا واتی نیز می‌گوید سالیسیلیک اسید و بنزویل پراکسید، به پاکسازی پوست از سلول های مرده و از بین بردن باکتری ها کمک می کند. «اگر این ترکیبات پوستتان را زبر و خشک می‌کند به سراغ یک محصول ملایم‌تر مثل روغن درخت چای بروید.»

یکی دیگر از فواید سالیسیلیک اسید این است که دارای میل ترکیبی با چربی هاست. یعنی به داخل چربی‌ها نفوذ می‌کند. به گفته‌ی لاری نرونها، کارشناس زیبایی، می‌تواند به منافذ مسدود پوست نفوذ کرده و جوش های سرسیاه را از بین ببرد.

سارا نومان، متخصص مراقبت‌های پوستی نیز توصیه می‌کند از محصولاتی استفاده کنید که حاوی ویتامین A یا گلیکولیک اسید باشد: «این محصولات، برای بستن منافذ باز پوست بسیار موثر هستند. همچنین در کاهش باکتری‌ها و چربی پوست که مهمترین علت پیدایش آکنه هستند نقش به سزایی دارند.»

گام چهارم: پاکسازی
علاوه بر استفاده از شوینده‌ی مناسب برای پوست‌های مستعد آکنه، دکتر جالیمان به استفاده از یک سیستم پاکسازی توصیه می‌کند که ابزاری کلیدی برای لایه برداری صورت است.

بر اساس گفته های سارا نومان، سیستم پاکسازی میزان چربی پوست را کاهش می‌دهد، منافذ پوست را باز کرده و نواقص پوستی را ازبین می برد. با این روش افراد می‌توانند میزان جذب داروهای ضد آکنه‌ی خود را به حداکثر برسانند، PH پوستشان را نرمال نگاه دارند و پوست ملتهب و مستعد آکنه‌ی خود را بهسازی کنند.

گام پنجم: پوستتان را لطیف نگه دارید
واتی توصیه می‌کند پس از شستشوی پوستتان از یک مرطوب کننده‌ی فاقد چربی استفاده کنید. از مرطوب کننده های چرب خودداری کنید. هدف این است که رطوبت پوستتان را حفظ کنید بی آنکه به میزان چربی آن بیفزایید.

دکترسلام

 

برچسب ها: لیف ، صورت ، پوست ، بیماری ، درد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار