به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از rosbalt.ru محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند میکند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری میکند.
به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد.
متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه میکنند.
انتهای پیام/