به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس محمد پورعلی برگزاری کلاس های آموزشی، نظارت فنی بر مراحل کاشت، داشت، برداشت و اجرای طرح آبیاری تحت فشار را ازجمله دلایل افزایش تولید امسال عنوان کرد.
وی گفت: بخشی ازمحصول کشت شده بصورت ترپیاز به همراه سبزی برگی آذر پارسال برداشت شده است.
محصول برداشت شده علاوه بر مصرف داخل به کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله امارات متحده عربی صادر می شود.
پارسال ۲هزار و ۸۰۰ تن پیاز در بندرلنگه برداشت شد.
عمده کشت پیاز در روستاهای شناس، گزیر، چاه مسلم ، پدل و لمزان است کشت بذر پیاز درخزانه ازمهرآغاز وانتقال آن به زمین اصلی در آبان انجام می شود.
برداشت پیاز از اواخر اردیبهشت آغاز وتاپایان خرداد ادامه دارد.