به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، "علیرضا صالح" عصر یکشنبه در مراسم معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانهها تا زمانی که دولت یازدهم سرکار آمد 95هزار میلیارد تومان کل درآمدی بود که بر اثر افزایش قیمت ها نصیب دولت شد و ما نیز طبق قانون باید نیمی از آن را در راه هدفمندی یارانهها هزینه میکردیم.
وی افزود: دولت نه تنها نیمی از این مبلغ را صرف پرداخت یارانه به مردم کرد بلکه 45 هزار میلیارد تومان نیز از محل خزانه دولت در این بخش هزینه نمود.
صالح ادامه داد: این در حالیست که اگر کار در دولت گذشته به درستی مدیریت میشد، 45 هزار میلیارد تومانی که صرف پرداخت یارانه نقدی شد، به پروژههای عمرانی اختصاص می یافت.
معاون امور مجلس، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ادامه اظهار کرد: در سال 84 که دولت تحویل داده شد یک هزار و 300 پروژه عمرانی در حال ساخت وجود داشت که میشد با صرف اعتبار 70 میلیارد تومانی ظرف مدت چهار تا پنج سال همه آن ها را به بهره برداری رساند.
وی گفت: این کار نه تنها صورت نگرفت بلکه عمدهای از آن پروژهها باقی ماند و با اضافه شدن تعداد زیادی از پروژههای نیمه کاره دیگر در پایان دولت دهم این طرحها به دو هزار و 900 طرح افزایش یافت که برای بهره برداری از آن ها به 400 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز بود.
صالح خاطرنشان کرد: به همین دلیل دولت یازدهم چارهای نداشت جز این که جلوی اجرای پروژههای جدید را گرفته تا طرح های نیمه تمام با اولویت طرح هایی با بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی به بهره برداری برسند.
** افتتاح 240 طرح نیمه کاره طی سال 93 در کشور
وی گفت: با همین سیاست، دولت یازدهم موفق شد در سال گذشته 240 طرح را به بهره برداری برساند و در بودجه سال 94 نیز درنظر دارد تا توازن منطقه ای را در اعتبارات اختصاص داده برقرار کند.
معاون امور مجلس، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در ادامه و با اشاره به این که درآمد کشور از محل فروش نفت در سال 90 رقمی بالغ بر 118 میلیارد دلار بوده است که رقم ناچیزی به پروژههای عمرانی اختصاص یافته است، گفت: درآمد حاصله کشور از فروش نفت در سال گذشته تنها 30 هزار میلیارد دلار بود که 32 هزار میلیارد تومان به طرحهای عمرانی اختصاص یافت.
صالح همچنین از برگزاری آزمون استخدامی در اواخر دولت دهم بدون در نظر گرفتن منبع تامین حقوق پذیرفته شدگان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری 33 هزار نفر آنان در دستگاههای مختلف مشغول به کار شدند و دولت در حال پرداخت حقوق به این افراد است.
** اختصاص 622 میلیارد تومان اعتبار برای کرمانشاه در سال 94
وی در ادامه با اشاره به تعیین اعتبار 622 میلیارد تومانی برای استان کرمانشاه در سال جاری افزود: هنر واقعی آن است که بتوان تا سه برابر این مبلغ تجهیز منابع در استان صورت گیرد.
صالح همچنین با تاکید بر اینکه کرمانشاه یکی از استانهای مستعد کشور است، تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این استان را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد این سازمان بتواند با برنامه ریزیهای اصولی، توجه به بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار زمینههای توسعه هرچه بیشتر کرمانشاه را فراهم کند.
در این مراسم طهمورث الیاسی به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه منصوب و از زحمات علی اصغر میرزایی معاون سابق برنامه ریزی استانداری کرمانشاه قدردانی شد.
اتنهای پیام/