به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛بهرام خانی گفت: سال گذشته، میزان گوشت قرمز تولیدی در استان کرمانشاه 36 هزار تن بوده و بیش از 60 درصد گوشت قرمز تولیدی در استان از دام سبک تولید میشود.
وی افزود: جمعیت دامی استان کرمانشاه 4.6 میلیون واحد دامی است که از این میزان 60 درصد آن را دام سبک و 40 درصد را دام سنگین تشکیل میدهد.
خانی افزود: سالانه استان کرمانشاه تنها به 27 هزار تن گوشت قرمز نیاز دارد و مازاد بر نیاز به استانهای همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس فرستاده میشود.
خانی برخورداری از شرایط مناسب آب و هوایی در کنار وسعت اراضی را از قابلیتهای استان کرمانشاه در زمینه تولید گوشت قرمز عنوان کرد و گفت: این عوامل در کنار برخورداری از نیروی انسانی متخصص استان کرمانشاه را به یک استان موفق در زمینه دامپروری تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ع