معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس روابط عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به مشکلات ساختاری وزارت بهداشت از تشکیل کارگروهی مشترک برای بازنگری ساختار تشکیلاتی و همچنین روابط عمومی‌ها خبر داد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب‌دا)؛ دکتر صدرالسادات ضمن بیان این مطلب گفت: نقش روابط عمومی‌ها در اجرای برنامه اصلاحات اداری وزارت بهداشت در چارچوب نقشه راه اصلاحات نظام اداری بسیار موثر است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص بندهای ۲۶ گانه سیاست‌های کلی نظام اداری گفت: این بند‌ها ضمانتی برای پویایی نظام اداری کشور است و اجرای آن‌ها ضروری و بسیار مهم است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه نقشه راه اصلاح نظام اداری که در راستای تحقق سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری می‌باشد و توسط ریاست جمهوری در سال جار ی ابلاغ شده است با سه هدف عمده شامل «دولت چابک، بهره‌ور و بهره‌مند از فناوری نوین»، «ارائه خدمت با کیفیت مبتنی بر رقابت» و «دولت متعهد به آرمان‌ها و متکی بر اعتماد به مردم، عاری از فساد و مبتنی بر حسن عملکرد کارکنان» است، را دنبال می‌کند. 

دکتر صدرالسادات چارچوب مفهومی اصلاحات اداری را در سه سطح کلان، دولت و دستگاه‌های اجرایی بیان کرد و گفت: این اصلاحات در سطح کلان با تدوین سیاست‌های کلی اصلاح اداری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری، در سطح دولت از طریق شورای عالی اداری از طریق تدوین نقشه راه و در سطح دستگاه‌های اجرایی از طریق اجرای برنامه‌ها و اقدامات اساسی صورت می‌گیرد. 

وی در ادامه گفت: درخصوص اصلاح نظام اداری وزارت بهداشت شورای راهبری توسعه مدیریت دستگاه‌ها در سطح ملی، چند کمیته از جمله کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی، کمیته سرمایه انسانی، کمیته دولت الکترونیک و مستندسازی، کمیته مدیریت عملکرد و کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم را ایجاد کرده است که وظایف این کمیته‌ها مشخص شده و این کمیته‌ها در اجرای برنامه‌های خود اقدامات اساسی را انجام داده‌اند. 

وی در ادامه به انتظارات معاونت توسعه از روابط عمومی‌ها در راستای اجرای هرچه بهتر برنامه اصلاح اداری پرداخت و گفت: روابط عمومی‌ها با فراهم آوردن فضای مناسب برای اجرای نقشه اصلاحات، تهیه پیام متناسب با مخاطبان، اطلاع‌رسانی خوب و به موقع، توجه به نقش ویژه بازخورد در رفع نقایص اجرای برنامه‌های نقشه اصلاحات اداری می‌توانند کمک شایانی بکنند. 

دکتر صدرالسادات در ادامه جلب توجه گروه‌های متخصص و رهبران افکار عمومی و سازمانی به برنامه‌های نقشه اصلاح نظام اداری، پاسخگو کردن ستاد و دانشگاه‌ها در حوزه عملکرد نسبت به ذینفعان و ارائه اطلاعات درباره عملکرد کمیته‌های مرتبط با نقشه اصلاحات اداری را از دیگر اقدامات روابط عمومی‌ها در اجرای هرچه بهتر اصلاحات اداری عنوان کرد. 

وی در پایان با اشاره به مشکلات ساختاری وزارت بهداشت از تشکیل کارگروهی مشترک برای بازنگری ساختار تشکیلاتی روابط عمومی‌ها خبر داد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.