انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور با حضور در اولین سمینار ملی مدیریت توانبخشی و در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: ارکان سلامت از وزارت بهداشت به عنوان ارائه دهنده خدمات سلامت، سازمانهای بیمهگر، به عنوان خریداران نظام سلامت و همچنین مردم تشکیل شده است ولی در خیلی از جاها ضلع سوم که مردم هستند نادیده گرفته شده است.
نظام ارائه خدمات سلامت و آموزش با چالش مواجه است
وی در ادامه اظهار داشت: نظام ارائه خدمات سلامت و آموزش با تمام دستاوردهای مطلوب نظیر تغییر و تحول و غیره با چالشهایی نیز مواجه است که خوشبختانه نگاه دولت تدبیر و امید به خدمات سلامت از اولویتهای کاری بوده و باید نگاه علمی تخصصی آن را در نظر داشت.
محسنی بند پی با اشاره به آمار و ارقام حمایت سازمان بهزیستی، رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت گفت: با نقاط قوتی که داریم در برخی رشتهها نیازمند تغییر نگرش هستیم تا با بهره گیری از منابع علمی پایدار بتوانیم به رویکردهای جدید به منظور ارائه خدمات سلامت جسمی و اجتماعی مردم بپردازیم.
محسنی بند پی با اشاره به آمار بالای فقر حرکتی، تصادفات، بیماریهای قلبی و عروقی، تعدد جانبازان جنگ تحمیلی و بروز معلولیتها، توانبخشی را نقطه عطفی برای سلامت کشور بر شمرد.
وی همچنین هزینه بالای ارائه خدمات توانبخشی، تجهیزات، لوازم توانبخشی و پوششهای بیمهای را موانع بهرهمندی مردم از خدمات توانبخشی عنوان کرد.
محسنی گفت: اگر خدمات توانبخشی فراگیر و مناسب باشد و پوشش سلامتی جسم و روح مد نظر قرار بگیرد با توجه به پتانسیل دانشآموختگان توانبخشی و علوم بهزیستی میتوانیم شاهد بهزیست شدن جامعه باشیم.
وی تدوین برنامه استراتژیک مبتنی بر علم و تخصص توانبخشی،حمایت های بیمه ای، توجه به سلامت اجتماعی و مشارکت فعالانه محققان عرصه توانبخشی در شورای عالی بهزیستی را گامی مهم در رسیدن به بهزیست شدن جامعه عنوان کرد.
انتهای پیام/