با وجود 32 ارگان در زمینه مقابله با قاچاق باز هم به نتایج قابل قبولی نرسیده‌ایم.

محمد مهدی طباطبایی عضو خانه اقتصاد ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در خصوص قاچاق و آثار آن دراقتصاد گفت: براساس ارقام اعلام شده در سال 86 میزان قاچاق 12 هزار دلار ،در سال 88 با افزایش در این رقم به 20 میلیارد دلار و در سال گذشته به 25 میلیارد دلار افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه به دلایل اشاعه این پدیده شوم اقتصادی پرداخت و گفت: تعرفه بالا به بهانه حمایت از تولید داخل، بیکاری و توسعه نیافتگی مناطق مرزی، تبادلات و معاملات مرزی از نمونه دلایل رشد قاچاق در سال‌های اخیر بوده است.

طباطبایی در ادامه به آثار قاچاق بر روی اقتصاد کلان اشاره و بیان داشت: نابودی تولید داخل، خروج نقدینگی از چرخه شفاف کشور و به چرخه پنهان و کاهش درآمدهای دولت از آثار قاچاق بر روی اقتصاد کلان است.

این عضو خانه اقتصاد تصریح کرد: در حال حاضر 32 ارگان در این موضوع کار می‌کنند که هم اکنون با وجود تعدد سازمان‌ها نتایج قابل قبولی برای مقابله با قاچاق صورت نگرفته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: پیوستن به سازمان تجارت جهانی، متعادل سازی تعرفه واردات ، ایجاد اقتصاد شفاف و پایین آمدن نرخ بهره می‌تواند جزو راه کارهای مبارزه با قاچاق باشد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار