ناگفته نماند که آنچه این سرویس در اپلیکیشنهای اندرویدی انجام میدهد
همانند فرآیندی است که تاکنون در مرورگر کروم برای مدیریت گذرواژهها شاهد
آن بودیم.برای مثال اگر کاربر خواست به اپلیکیشن نیویورک تایمز برای
مطالعه اخبار روز مراجعه کند،پس از طی کردن فرآیند ثبت نام،سرویس Smart
Lock از کاربر سوال میپرسد که آیا قصد ذخیره گذرواژه خود را دارد.
پس از ذخیره گذرواژه توسط Smart Lock اگر کاربر دستگاه اندرویدی خود را عوض کرد،پس از ثبت نام اطلاعات حساب کاربری خود در گوشی جدید،دیگر نیازی به وارد نمودن گذرواژه اپلیکیشن نیویورک تایمز نیست، چرا که سرویس Smart Lock،تمامی گذرواژههای کاربر را در خود ذخیره کرده است.
گوگل رابط برنامه نویسی Smart Lock را در اختیار توسعهدهندگان نرمافزاری قرار داده تا اپلیکیشنهای خود را با این برنامه مدیریت گذرواژه جدید هماهنگ کنند.تاکنون سازندگان نرمافزار مدعی بودند که فرآیند ثبت نام موجود،برای کاربران دست و پاگیر بوده و به همین دلیل تعداد زیادی از کاربران از اپلیکیشنهایی که نیاز به گذرواژه داشتند فراری بودند.
اما گوگل مدعی است از این به بعد فرآیند آسان مدیریت گذرواژهها این امکان را دراختیار توسعهدهندگان قرار میدهند تا کاربران بیشتری در اپلیکیشنهای آنها ثبت نام کنند.
گوگل در کنار اپلیکیشن نیویورک تایمز،اپلیکیشنهای Eventbrite، Instacart، Orbitz، لینکداین و نتفلیکس را در برای آزمایش با Smart Lock سازگار کرده است. کاربران نتفلیکس بر روی اندروید تیوی از فرآیند ثبت گذرواژه گله داشتند که ظاهرا اپلیکیشن Smart Lock با اندروید تیوی هم تعامل خواهد داشت.
فرآیند همگامسازی (Sync) گذرواژهها بین دستگاههای اندرویدی به صورت رمزگذاری شده انجام میشود و حتی گوگل هم به گذرواژهها دسترسی ندارد.
منبع : فارنت
انتهای پیام/