به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، فتح اللهی با بیان این که ریزدانگی، نفوذ ناپذیری، کمبود و کسری خدمات از جمله مهمترین مسائل عملکردی و کالبدی محلات دارای بافت فرسوده هستند، گفت: عمده راه حل های برون رفت از این مشکلات در سالیان گذشته بر مبنای تکیه بر مشوق های مالی، مشوق های ضابطه ای و قوانین شهرسازی و مواردی از این دست بوده که تا حدود زیادی توانسته است در راستای جلب حمایت و مشارکت شهروندان در نوسازی بافت فرسوده موثر واقع شود.
وی ادامه داد: با توجه به پیچیدگی فراوان مسائل و مشکلات بیان شده در بافت های فرسوده شهری و نیز لزوم بهره برداری هرچه بیشتر از سهم تشویقی ساکنان، مالکان و سرمایه گذاران در نوسازی مردمی و در عین حال رفع نیازهای خدماتی محلات دارای این بافت، نوسازی در مقیاس بلوک شهری به عنوان یکی از راه حل های پیش بینی شده معرفی شده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره توضیح داد: در این رویکرد، بیشترین امتیازات اعم از حمایت از مالکین و سازندگان در مراحل تعریف پروژه، طراحی، تشکیل پرونده، اخذ مجوز و نظارت بر کیفیت ساخت و ساز برای پروژه های در مقیاس بلوک شهری پیش بینی شده است.
به گفته وی زمینه دریافت اطلاع از چگونگی دریافت این مشوق ها از طریق دفاتر خدمات نوسازی محلات فراهم شده و این دفاتر تا آخرین مراحل اتمام و بهره برداری از پروژه های نوسازی در مقیاس بلوک شهری، همراه مالکین و سازندگان خواهند بود.
فتح اللهی در پایان یادآور شد: شهروندان تهرانی می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات نوسازی، ضمن بهره مندی از این مشوق ها، از همراهی و مساعدت دفاتر خدمات نوسازی در همه مراحل نوسازی بهره مند شوند.
انتهای پیام /