تاثیرات رنگ های میوه بر بدن ما
مسعود صفوی متخصص تغذیه در اینباره میگوید: میوهها دارای رنگ های متفاوتی هستند که هر کدام خواص منحصر به فرد خود را دارا هستند که رنگهایی مانند قرمز، سبز، نارنجی ، زرد و . . . را میتوان بیان کرد.
وی ادامه داد:رنگ قرمز مانند فلفل دلمه، تربچه، هندوانه، رنگ زرد مانند خربزه زرد،هلو، طالبی و رنگ بنفش مانند کاهو بنفش هر کدام به علت آنتی اکسیدان فراوان برای بیماری های قلبی و سرطان بسیار مناسب هستند و البته رنگ نارنجی مانند هویج که دارای ویتامین A و برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار حائز اهمیت است.
این میوهها را هر چند روز یک بار بخوریم؟
این متخصص تغذیه بیان کرد: خوردن میوهها روزی سه تا چهار عدد توصیه میشود.
پس بهتر است برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان از میوهها به مقدار مناسبی مصرف کنیم.
گزارش از مه سیما بیتاژیان
انتهای پیام/