به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم؛ آیت الله علی اکبر مسعودی خمینی عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه قم و یکی از یاران و نزدیکان امام خمینی(ره)، از نحوه آشنایی و خاطرات خود از همراهی امام اینچنین میگوید: موقعی که ساکن خمین بودم کم و بیش امام خمینی را به اسم میشناختم ولی وقتی برای تحصیل علوم دینی از اراک به شهر مقدس قم رفتم. بیشتر ایشان را شناختم و این شناخت باعث شد تا در روضه و مراسمهایی که در خانه امام بود شرکت داشته باشم و علاوه برآن آشنایی قبلی من با برادر ایشان نیز موجب آشنایی هرچه بیشتر ما با امام شد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه بیان کردند: که حضرت امام خمینی (ره) قبل از شکل گیری و بیان طرح انجمنهای ایالتی و ولایتی در میان حوزویان شناخته شده بودند.
اما با بیان و سخنرانیهای امام علیه این طرح، دیگر امام یک چهره جدید مبارزاتی و مردمی به خود گرفت و از همان ابتدا برخلاف بسیاری از علما و بزرگان زمانش معتقد بود که شاه خود عامل و باعث همه فسادها و مخالفتهای صورت گرفته با اسلام می باشد.
پس باید مستقیما با شاه مبارزه کرد و این عامل فساد را باید با حضور در صحنه مردم و با آغاز مبارزات از مساجد سراسر کشور، نابود کرد.
لذا نامه هایی به برخی از علمای بلاد همچون آیت الله محلاتی، آیت الله قاضی در تبریز، آخوند ملاعلی در همدان و آیت الله فلسفی و آیت الله مروارید در مشهد و غیره... نوشتند و خواستند تا مردم را دعوت به قیام نمایند که همین امر و مخالفتهای مکرر با لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی بود که درنهایت منجر به لغو این لایحه گردید.
آیت الله مسعودی خمینی اشاره داشتند که امام خمینی (ره) مبارزات خود را ادامه داده و از هر فرصتی استفاده میکردند تا چهره پلید حکومت را هر روز آشکارتر کنند.
مثلا در فروردین 1342 پس از حمله کردن کماندوهای رژیم پهلوی به مدرسه فیضیه و به خاک و خون کشیدن بسیاری از طلاب و روحانیون حاضر در مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع)، امام علیه رژیم افشاگریهایی داشتند و قبل از حلول ماه محرم و یا دیگر فرصتهای تبلیغی به طلبه هایی که خدمت ایشان می رسیدند پیام می دادند که به تبلیغ بروید و امسال روضه فیضیه را برای مردم بخوانید و حتی این کار و فعالیت های خود را تا دستگیری و تبعید ادامه دادند.
انتهای پیام/ ا