به گزارش
گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل به گزارش ایرنا به نقل از ایرنا، در بررسی علمی که در انگلستان انجام شد و 950 بیمار را در بر گرفت،تاکیدشده است که فناوری جدید درمانی سرطان پایانی بر عصر درمان های شیمیایی خواهد بود و درطول پنج سال جایگزین سایر فن آوری های درمان سرطان خواهد شد.
پژوهشگران دراین کنفرانس که روزیکشنبه برگزار شد اشاره کردند این شیوه جدید درمانی تاثیر شگرفی علیه سرطان پوست و ریه به شکل خاص و تاثیر زیادی در مبارزه با سرطان های کلیه، مثانه، مغز و حنجره به شکلی کلی تر خواهد داشت.
این تکنولوژی جدید که به «ایمن درمانی» 'immunotherapy'، شناخته شده است بر اساس آموزش جسم و تحریک آن برای حمله به سلول های سرطانی و تخریب تومورها استوار است.
در طول این دوره، بیماران دو نوع قرص به نام های «اپیلیموماب»'Ipilimumab' و «نیوولوماب» 'nivolumab' نیز دریافت می کنند.
آزمایش های کلینیکی ثابت کرده است که این فناوری همچنین از لحاظ نظری به اکثر بیماران سرطانی کمک کرده است؛ بیمارانی که انتظار می رفت در چند ماه از بین بروند اما زنده و طبیعی ماندند تا راه مبارزه با این بیماری را ادامه دهند.
پژوهشگران می گویند این شیوه یا فناوری جدید درمان سرطان نقطه عطفی در درمان این بیماری قاتل بعد از معالجه موسوم به «شیمی درمانی» بلکه بسیار موفق تر از آن نیز خواهد بود.
انتهای پیام/