رئیس اتحادیه بنکداران پارچه گفت: واردات بی‌رویه و قاچاق پوشاک موجب تعطیلی واحدهای نساجی و مقرون به صرفه نبودن تولید پارچه در کشور شده است.

امیر قدیمی‌نژاد رئیس اتحادیه بنکداران پارچه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به رکود موجود در بازار پارچه گفت: متأسفانه در سال‌های گذشته از 7 هزار و 500 واحد صنفی به 3 هزار و 500 واحد کاهش یافته‌ایم.

وی افزود: واردات بی‌رویه پوشاک و قاچاق آن و همچنین مالیات بر ارزش افزوده دو عامل تأثیرگذار بر رکود صنعت نساجی و تورم بر پارچه شده است.

قدیمی‌نژاد تصریح کرد: همه این عوامل دست به دست یکدیگر داده تا دیگر تولید داخلی در این صنعت مقرون به صرفه نباشد و همین امر موجب افزایش واردات شده است.

وی ادامه داد: در بازار پارچه 50 درصد از این بازار را پارچه‌های وارداتی تشکیل می‌دهند و 50 درصد باقیمانده تولیدات داخلی است که با توجه به فشارهای وارد بر تولیدکنندگان، پیش‌بینی می‌شود این سهم 50 درصدی نیز کاهش پیدا کند.

به گفته رئیس اتحادیه بنکداران پارچه؛ 80 درصد پارچه‌های وارداتی از چین به کشور وارد می‌شود و هند و ترکیه و کره نیز از دیگر صادرکنندگان پارچه به ایران هستند.

وی افزود: بهتر است دولت از تولیدکنندگان و فعالان صنعت نساجی حمایت کند تا شاهد از بین رفتن این صنعت مادر و بزرگ نباشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار