شیرمستی به کنکوری‌ها توصیه کرد: سیب قرمز را نیز به صورت قاچ شده با خود همراه ببرند، چون هم برای تقویت حافظه مفید است و هم قند طبیعی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا مریم شیرمستی اظهار کرد: شکلات، آبنبات و شیرینی‌های مصنوعی برای جلسه کنکور مفید نیست، زیرا به همان سرعتی که قند خون را بالا می‌برد، آن را پایین می‌آورد و تنها برای حدود یک ساعت گلوکز را تامین می‌کند.

وی انجیر و توت خشک، خرما و کشمش را قندهای طبیعی مناسبی برای جلسه کنکور دانست که هم حمل آن راحت است و هم بالا و پایین رفتن ناگهانی قند خون را همراه ندارد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه نباید مصرف آب سر جلسه کنکور فراموش شود، عنوان کرد: آب برای گردش خون و عملکرد سلول‌های مغز لازم است، اما توصیه می‌شود از آبمیوه‌های طبیعی، شربت خانگی مانند شربت بیدمشک و آلبالو استفاده شود، نه آبمیوه‌های صنعتی.

شیرمستی به کنکوری‌ها توصیه کرد: سیب قرمز را نیز به صورت قاچ شده با خود همراه ببرند، چون هم برای تقویت حافظه مفید است و هم قند طبیعی دارد.

وی تصریح کرد: برای صبحانه روز کنکور نیز باید ترکیبی از لبنیات و پروتئین مانند گردو و پنیر، یک لیوان شیر و تخم مرغ استفاده شود.

به گفته این کارشناس تغذیه باید از صرف چای غلیظ در وعده صبحانه قبل از کنکور خودداری شود.

شیرمستی ادامه داد: بهتر است در وعده صبحانه در مصرف مواد قندی زیاده‌روی نشود و تا حد امکان نیز نان سبوس‌دار مصرف شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه صالحی
۱۳:۴۱ ۲۰ خرداد ۱۳۹۴
سلام من کنکوری ام.
ممنون از راهنمایی های خوبتون