نماینده کرمان و راور گفت: گره زدن حل مشکلات اقتصادی مردم به مذاکرات هسته‌ای اشتباه بزرگ راهبردی در کشور محسوب می‌شود.

گره زدن مشکلات اقتصادی به مذاکرات هسته‌ای اشتباه راهبردی استبه گزارش خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه 20 خرداد اظهار کرد: با توجه به شعار سال مبنی بر همدلی و همراهی دولت و ملت اما متاسفانه شاهد برخی هتک حرمت‌ها میان مجلس و دولت هستیم.

عضو کمیسیون اقتصادی تصریح کرد: سخنان مقام معظم رهبری باید فصل الخطاب باشد تا شاهد افزایش تعامل‌ها باشیم.

وی در ادامه افزود: یکی از مهمترین نکات در سخنان مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام، موضوع خط قرمز نظام در تحریف سخنان امام خمینی(ره) بود که متاسفانه برخی افراد به نام امام راحل از چارچوب تفکرات ایشان موضوعات جدیدی را مطرح می‌کنند اما باید بنای اصلی استناد سخنان ایشان و صحیفه امام خمینی باشد.

عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار خطاب به رئیس‌جمهور گفت: اکنون نزدیک به دو سال از دولت شما می‌گذرد، انتظار داریم آنچه که به عنوان قوانین حوزه اقتصادی شمرده می‌شود را به مسئولان و وزرای اقتصادی خود تذکر دهید تا اجرا کنند.

نماینده کرمان و راور تاکید کرد: متاسفانه برخی در کشور علاقه دارند مشکلات را به موضوع مذاکرات هسته‌‌ای مربوط کنند، اگر امروز تصور کنیم تمام مشکلاتمان با رفع تحریم‌ها برداشته می‌شود تازه به سال 90 برمی‌گردیم، زیرا از سال 91برخی تحریم‌ها آغاز شد و تورم دو رقمی 50 سال است که در کشور وجود دارد اما به جای اصلاح ساختار آن‌ها را به تحریم‌ها گره می‌زنند.

عضو کمیسیون اقتصادی تصریح کرد: گره زدن حل مشکلات اقتصادی مردم به مذاکرات هسته‌ای اشتباه بزرگ راهبردی در کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اولین مصاحبه روحانی و اولین جمله اقتصادی وی تاکید کرد: رئیس‌جمهور این گونه بیان کرد که ما قانون بهبود فضای کسب و کار را که یکی از قوانین خوب کشور است اجرایی می‌کنیم اما امروز با گذشت دو سال از آغاز دولت یازدهم هنوز بخش زیادی از این قانون باقی مانده است.

عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار اظهار داشت: اجرای قانون بهبود فضای کسب وکار چه ارتباطی به تحریم‌ها و مذاکرات هسته ای دارد؟ 

نماینده کرمان و راور گفت: بنده به عنوان ناظر مجلس در ستاد مبارزه باقاچاق کالا و ارز اعلام می‌کنم که امروز براساس آمارها بین 20 تا 25 میلیارد دلار ارزش قاچاق کالا در کشور است که اگر با دلار 3 هزار تومانی حساب کنیم از ارزش نفت کشور هم بیشتر می‌شود.

پورابراهیمی بیان داشت: ماده 5 و 13 قانون بهبود کسب و کار می گوید که وزارت صنعت مکلف است تا سامانه شناسایی کد رهگیری و کد کالا را ایجاد کند تا ما بتوانیم کالای قاچاق را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: طرح این قانون اجرا نشده و تنها وزیر راه و وزیر صنعت نامه‌ای به رئیس‌جمهور نوشتند تا به استناد قانون برنامه پنجم اصلا قانون بهبود فضای کسب و کار را معطل کنند لذا با این وضعیت چگونه می‌خواهید از تولید حمایت کنید، از دولت می‌خواهیم تا قانون رفع موانع تولید را نیز سریعا عملیاتی کند.

وی در پایان به مشکلات حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و خواستار رسیدگی مسئولین به این مشکلات شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: نطق ، کمیسیون ، اقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار