به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ محمد علی همتی معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به تاثیر طرح تحول سلامت بر حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی اظهارکرد: موضوع سلامت از این رو به عنوان اولویت اول دولت تدبیر و امید در نظر گرفته شده که زمینه ساز ارائه خدمات مناسب به مردم بوده و تحولات جدی در حوزه سلامت به وجود آورده است.
وی با اشاره به اینگه در حوزه درمان سازمان منابع زیادی هزینه شده است،تصریح کرد: امیدواریم با استمرار و مدیریت بهینه این هزینه ها شاهد خدمت رسانی مناسب به مردم باشیم.
همتی افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت تاثیرات زیادی بر بیمارستان های دولتی و سازمان تامین اجتماعی داشته و حوزه اسناد پزشکی سازمان نیز متاثر از این تاثیرات بوده است.
وی با اشاره به بازنگری جدید کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت، گفت: ضرورت دارد تاثیرات این کتاب بر حوزه درمان غیر مستقیم سازمان نیز بررسی و راهکارهایی برای اجرای دقیق و مناسب آن پیدا شود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در حال حاضر در 68 مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی سیستم HIS، اجرا می شود، تاکیدکرد: درماه های آینده، تمامی مراکز درمانی سازمان این سیستم را اجرایی می کنند.
همتی افزود: تامین اجتماعی سازمانی وسیع است که به اقشار گوناگون خدمت رسانی می کند از این رو باید اطلاع رسانی دقیقی از نحوه ارائه خدمات این سازمان به جامعه انجام شود.
وی گفت: به منظور افزایش رضایت مندی بیماران، طی دو سال آینده ارتقاء هتلینگ برای تمامی بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی انجام می شود.
همتی افزود: با توجه به جمعیت سالمندی و تحولاتی که در حوزه سلامت اتفاق افتاده، شاهد تغییر الگوی بیماری ها و افزایش هزینه درمان هستیم.
وی بودجه درمان سازمان تامین اجتماعی در سال جاری را 16 هزار و 600 میلیارد تومان برشمرد و گفت: از این میزان 10 هزار و 300 میلیارد تومان برای درمان غیر مستقیم هزینه می شود که باید به خوبی مدیریت و استفاده بهینه شود.
همتی با اشاره به اینکه بودجه درمان مستقیم سازمان 5800 میلیارد تومان است،افزود: در سال گذشته حدود 400 میلیون مراجعه به مراکز ملکی و طرف قرار داد تامین اجتماعی انجام شده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی کارکنان بخش درمان غیر مستقیم در کل کشور را 2700 تن اعلام کرد و تصریح کرد: بودجه 10 هزار و 300 میلیارد تومانی این حوزه توسط این افراد به خوبی مدیریت و اجرا می شود که کار با اهمیتی است.
همتی به رشد نسخ سرپایی در یکی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: درسال های 85 تا 90 نسخه های سرپایی رشد سالانه 20 درصدی داشتند و این در حالیست که در سال 92 نسبت به سال 91 افزایش 80 درصدی داشته ایم و این ناشی از اجرای کتاب ارزش نسبی سلامت بوده است.
وی به اشاره به بودجه یک هزار میلیارد تومانی سازمان برای توسعه و احداث مراکز جدید افزود: مقاوم سازی بیمارستان های تامین اجتماعی در برابر بلایای طبیعی با جدیت دنبال می شود ودر امسال و سال آینده شرایط بیمارستان ها از این نظر به حد قابل قبولی رسانده می شود.
انتهای پیام/