معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در شهرستان فسا بیان داشت: با توجه به شعار امسال سازمان جهاني بهداشت، وزارت بهداشت از اين فرصت استفاده كرده و يكي از اولويت های اصلی خود را بحث سلامت و ايمني غذا معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ دکتر رسول دیناروند با تاکید بر تلاش در همه عرصه ها  افزود: نظارت ها و نمونه برداری ها در سطح عرضه براي رستوران ها و مراكزي كه غذا طبخ و عرضه مي كنند بيشتر مي شود و آزمايشگاه هاي ما براي اينكه بتوانند نتایج آزمايش ها را سريع تر اعلام كنند، تقویت می شوند.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در حوزه سازمان غذا و دارو كه نظارت ها گسترده تر است كارهاي بزرگي در یکی دو سال اخير از حيث كاهش مخاطرات غذايي انجام داديم كه در سال جاري هم ادامه مي يابد.

دکتردیناروند ادامه داد: براي كاهش اسيدهاي چرب اشباع و ترانس در كشور که مستقيماً با بيماري هاي قلبي و عروقي مرتبط هستند، روغن پالم ميزان اسيد چرب اشباع بيشتری از ساير روغن ها را داراست و واردات روغن پالم 750 هزار تن در سال بود که به 430 هزار تن رسيده است و كنترل واردات ادامه دارد.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: امسال بيشتر در خصوص كاهش مصرف نمك و شكر در فرآوردهاي غذايي به خصوص شکر و آب ميوه ها متمركز مي شويم.

وی بیان داشت : امسال يك برنامه بزرگ براي تقويت زير ساختهاي آزمايشگاهي براي كنترل تخلفات غذایی داريم. ما نياز به تجهيزات داريم و دانشگاه هاي ما باید به دستگاه هايي مجهز شوند كه بتوانند با سرعت و دقت بالايي آلاينده ها را شناسايي كنند.

ساختمان معاونت غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو،  نماینده مردم شهرستان در مجلس، امام جمعه، فرماندار ویژه شهرستان، شورای شهر، هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و مسوولین ادارات شهرستان فسا به بهره برداری رسید.

گفتنی است: ساختمان و آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در سه طبقه با زیربنای 1912 مترمربع و محوطه 2850 مترمربع با هزینه 25000 میلیون ریال به بهره برداری رسید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.