دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتوگو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: اگر فرد قبل از ماه مبارک رمضان دچار کم خونی و کمبود ویتامین D باشد باید از طریق سبزیجات که آب بدن را تامین میکنند ویتامینهای مورد نیاز بدن را برطرف کنند.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان با توجه به مصرف کم آب باید مصرف 8 تا 12 لیوان آب را بین وعدههای غذایی افطار و سحر بگنجانند تا دچار کم آبی و در نتیجه خشکی پوست نشوند.
فرح بخش اضافه کرد: در وعدهی سحر بهتر است از پلو و خورش و غذاهایی که بطور معمول در وعدهی ناهار استفاده میشود، مصرف کرد ولی در وعدهی افطار بهتر است هر آن چه که در وعدهی صبحانه و شام مصرف میشود استفاده کرد، برای مثال استفاده از آش و حلیم در افطار به دلیل سنگین نبودن میتواند برای وعدهی افطار مناسب باشد.
وی در پایان گفت: حجم سنگین غذاهای چرب در افطار باعث سنگین شدن و درنهایت عدم انجام اعمال در ماه مبارک رمضان میشود و میتواند تاثیر سوء بر روی گوارش افراد داشته باشد.
انتهای پیام/