افزایش 5 درصدی محتوی طبیعی آبمیوه‌ها و کاهش یک درصدی قند افزوده‌ی آنها از جمله برنامه های سال جاری است.

عاطفه فولادی مقدم مسئول برنامه‌های غنی سازی و برچسب گذاری سازمان غذا  و دارو درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران، گفت: در سال  جاری ما به دنبال کاهش یک درصدی قند افزوده در آبمیوه‌ها هستیم.همچنین سعی بر افزایش 5 درصدی محتوای طبیعی آبمیوه‌ها داریم.

وی در  ادامه افزود: تحقق این موضوع با توجه به میزان بالای استفاده‌ی مردم از آبمیوه‌ها نقش به سزایی در ارتقا سلامت جامعه خواهد داشت.

عاطفه فولادی مقدم عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود افراد در صورت امکان از آبمیوه‌های طبیعی و دارای تعادل غذایی استفاده کنند. وجود پروتئین‌ها، ویتامین‌، املاح معدنی و میزان قند مناسب از جمله فاکتورهای آبمیوه‌ی سالم است.وجود قند به میزان زیاد در آبمیوه‌ها می‌تواند علاوه بر افزایش کالری، باعث کبد چرب و مشکلات قلبی شود.

وی تصریح کرد: افراد برای حفظ سلامتی خود باید سعی در رعایت مصادیق سازمان غذا و دارو داشته و به علامت چراغ راهنمایی که روی برخی از آبمیوه‌ها درج شده است توجه کنند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار