مسئول برنامههای غنی سازی و برچسب گذاری سازمان غذا و دارو خبر داد:
مسئول برنامههای غنی سازی و برچسب گذاری سازمان غذا و دارو خبر داد:
وی در ادامه افزود: تحقق این موضوع با توجه به میزان بالای استفادهی مردم از آبمیوهها نقش به سزایی در ارتقا سلامت جامعه خواهد داشت.
عاطفه فولادی مقدم عنوان کرد: پیشنهاد میشود افراد در صورت امکان از آبمیوههای طبیعی و دارای تعادل غذایی استفاده کنند. وجود پروتئینها، ویتامین، املاح معدنی و میزان قند مناسب از جمله فاکتورهای آبمیوهی سالم است.وجود قند به میزان زیاد در آبمیوهها میتواند علاوه بر افزایش کالری، باعث کبد چرب و مشکلات قلبی شود.
وی تصریح کرد: افراد برای حفظ سلامتی خود باید سعی در رعایت مصادیق سازمان غذا و دارو داشته و به علامت چراغ راهنمایی که روی برخی از آبمیوهها درج شده است توجه کنند.
انتهای پیام/