به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، اردلان زینلزاده در همایش «بازآفرینی شهری پایدار» در گچساران که با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: این همایش با هدف همفکری در راستای اجرای پروژههای محرک و پروژههایی که سبب توسعه بافت فرسوده شهرستان گچساران شود، برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه توسعه در بافت فرسوده گچساران شبیه بافتهای جدید انجام نمیگیرد، افزود: مهمترین علت این مسئله این بوده که هزینه کردن در این مناطق جواب نمیدهد و برای یک شهروند قابل قبول نبوده که خانهای را در این مناطق تخریب و نوسازی کند.
شهردار گچساران با اشاره به اینکه 160 هکتار بافت فرسوده در گچساران وجود دارد، بیان کرد: بافت فرسوده گچساران نسبت به بافت فرسوده سایر شهرها دو ویژگی بسیار خاص دارد.
زینلزاده با بیان اینکه شیب زیاد و بافت سنگی دو ویژگی خاص بافت فرسوده گچساران نسبت به بافت فرسوده سایر شهرها است، گفت: در حال حاضر حدود 20 هزار نفر در این شهرستان در مناطق بافت فرسوده زندگی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 25 درصد از جمعیت شهرستان گچساران در مناطق بافت فرسوده ساکن بوده و زندگی میکنند.
شهردار گچساران گفت: متأسفانه ارائه خدمات درمانی، رفاهی، تفریحی و فرهنگی در مناطق بافت فرسوده این شهرستان مناسب نیست و مردم این مناطق از کمترین خدمات عمومی برخوردار هستند.
زینلزاده با اشاره به اینکه 75 درصد واحدهای مسکونی در بافت فرسوده گچساران بالای 70 سال قدمت دارند، تصریح کرد: با یک برنامه بلندمدت 5 ساله میتوان مشکلات بافت فرسوده گچساران را حل کرد.
انتهای پیام/ ع