توجه ویژه به واحدهای کارورزی، سهم مهمی در بهبود بازار کار و شرایط اقتصادی دارد.

احمد روستا استاد دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران درباره نقش دانشگاه در توسعه ارتباط با صنعت و فعالیت های اقتصادی تصریح کرد: دانشگاه زمانی می‌تواند در این عرصه نقش داشته باشد که با صنعت و فعالان اقتصادی ارتباط بسیار نزدیکی ایجاد می‌کند. 

وی در ادامه افزود: متاسفانه در دانشگاه واحد درسی کارآفرینی که مرتبط با دفتر ارتباط و صنعت است را داریم اما آن ارتباط واقعی که نیاز صنعت و اقتصاد است به وجود نیامده است، به همین خاطر برخی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها زمانی که وارد بازار کار می‌شوند با محیط کار بیگانه‌اند و در اینجاست که شکاف دانشگاه و صنعت ایجاد می‌شود. 

عضو هیئت دانشگاه شهید بهشتی در ادامه گفت: البته در آینده شرایط به گونه‌ای خواهد شد که بازار و دانشگاه هر دو به هم نیازمندند.

راهکارهای بهبود شرایط ارتباط علم و صنعت 
احمد روستا در اینباره گفت: اولین چیزی که باید به آن پرداخته شود ایجاد چند واحد درسی با عنوان کارورزی است تا به این طریق ارتباط بین علم و صنعت را عملی کنیم و این ارتباط تداوم داشته باشد. مانند گذشته که برخی سرمایه گذاران، افراد علاقمند و دارای استعداد و زمینه های کاری مورد نظرشان را جذب می‌کردند و به آنها تسهیلاتی مانند بورس هم ارائه می کردند. 

دولت چه راهکارهایی را به کار گیرد! 
استاد دانشگاه شهید بهشتی در این باره می‌گوید: دولت بهتر است در این زمینه از افرادی استفاده کند که خود به ارتباط علم و صنعت علاقمند باشند و فعالیت‌هایی در این زمینه داشته باشند تا واحدهای کارورزی پر بارتر و مفید تر واقع شود. همچنین دولت می‌تواند با ارائه تسهیلات به افراد و شرکت‌هایی که ارتباط علم و صنعت را بیشتر می کنند به این امر کمک شایانی کنند. 

وی در پایان افزود: وجود واحدهای درسی کارآموزی در برخی رشته‌ها بسیار لازم است که متاسفانه نادیده گرفته شده است. از جمله رشته‌های مدیریت و سایر رشته های علوم انسانی مرتبط رشته مدیریت یکی از حساس ترین رشته‌هایی است که باید آموزه‌های آن در یک فضای واقعی انجام شود تا نتایج مثبتی حاصل شود. 




انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار