به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فارس،با همکاری اداره ورزش و جوانان و هیئت سوارکاری این شهرستان و در راستای دوری از تجملات جشنهای عروسی امروزی و مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه، زوج جوان شاندرمنی مراسم عروسی خود را طبق آداب و سنن قدیم تالشی برگزار کردند.
رئیس هیئت سوارکاری ماسال در جریان برگزاری مراسم مذکور، لزوم احیای فرهنگهای بومیـمحلی برای مقابله با فرهنگ بیگانه و رواج تجملگرایی در عروسیهای امروزی را ضروری دانست.
محمد عبدی افزود: از آنجا که اسب در حوزههای مختلف فرهنگی و اقتصادی زندگی گذشته مردم منطقه نقش مهمی دارد در این جشن عروسی به جای استفاده از خودروی عروس، از کالسکه و اسب استفاده شد و سوارکاران ماسالی و شاندرمنی نیز کالسکه این زوج جوان را همراهی کردند.
وی استفاده از نمادهای فرهنگ تالشی مانند موسیقی سنتی، لباسهای محلی، حمل «مجمه» «سینی ویژه جهاز عروس» توسط زنان روستایی و شلیک تفنگ را از دیگر نکات جالب این عروسی سنتی عنوان کرد.
این مسئول گفت: با برپایی چنین جشنهایی میتوان ضمن ایجاد نشاط و شادی در جامعه، الگوی مناسبی از جشن عروسی مطابق با فرهنگ و آداب و رسوم بومی را به جوانان عرضه کرد.
از دیدگاه کارشناسان اجتماعی، افزایش غیرمنطقی هزینههای مراسم عروسی ناشی از تجملات و چشم و همچشمیها یکی از جدیترین عوامل کاهش میزان ازدواج در کشورمان محسوب میشود.
انتهای پیام/