یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود غلبه بلغم در مغز موجب فراموشی، سستی و تنبلی می‌شود.

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران  به نقل از تسنیم، رطوبت و غلبه سردى در مغز موجب سستى و تنبلى مغز می‌شود همچنین موجب کندى ذهن و کدورت حواس می‌شود و شخص را کودن و ابله مى‌کند.

- باید دانست که هر چه قدر رطوبت و بلغم در سر و مغز بیشتر افزایش پیدا کند به همان میزان تیزهوشی و قوه ادراک کاهش پیدا می‌کند؛ فرد دچار فراموشی می‌شود البته در این نوع از فراموشی فرد احساس سنگینی در سر و ترشحات بینی دارد.

- افزایش رطوبت در سر موجب سرگیجه، تشنج، سکته و صرع می‌شود که رفع غلبه رطوبت در مغز به بهبودی کمک می‌کند.
-مصرف بعضى از غذاها خود موجب افزایش رطوبت و بلغم در بدن مى‌کند که غذاهای با طبع سرد و تر نامیده می‌شود.

- یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود.

- مرحوم عبدالله احمدیه عقیده دارد که از غذاهای سرد و تر می‌توان به ماست، خیار، هندوانه، کاهو، آلو، اسفناج، نارنج، پرتقال، برنج، گوشت گاو، گوشت بز، گوشت خروس, گوجه فرنگی، گوجه سبز، میوه‌های تابستانی، دوغ، اسفناج و ... اشاره کرد.

- اشخاصى که طبیعتى «سرد و تر» و مزاج بلغمى دارند یا دچار غلبه بلغم در بدن هستند, باید از خوردن غذاهاى «سرد و تر» پرهیز کنند چرا که مصرف این غذاها به افزایش سردی و تری کمک می‌کند.

- مصرف دم کرده استخودوس به پاکسازی مغز کمک می‌کند, استخودوس مغز را گرم کرده, حزن و اندوه و کدورت را از مغز از بین می‌برد.

- از همین رو است که استوخدوس را «جاروب دماغ یا مغز» می‌نامند، زیرا رطوبت مغز را از بین برده و موجب نشاط و افراد می‌شود همچنین حافظه را قوت داده و ذهن را روشن می‌کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.