به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، فرهاد پورفرضی افزود: اجرای طرح سلامت رمضان به منظور کاهش مشکلات بهداشتی است که سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان با آن مواجه بودیم که عمده این مشکلات مسمویتها و آلودگیهای غذایی است.
وی گفت: تعداد 15 اکیپ بازرسی در قالب 100 نفر و 2 اکیپ نظارتی در ماه مبارک رمضان، در اماکن و مراکز حساس تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی استان اردبیل قبل و بعد از افطار بازرسیهای مداومی را انجام میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه همه آبهای معدنی و استخرها قبل و بعد از افطار مورد بازرسی ضربتی قرار میگیرد، تصریح کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف نایلونی در مراکز تهیه و فروش مواد غذایی گرم به خصوص قبل از افطار ممنوع است که در صورت مشاهده با متخلفان پیگرد قانونی میشود.
انتهای پیام/گ