به گزارش
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، هر ساله 110 کانون فرهنگی دائم و 500 کانون فصلی و تشکل هایی نظیر کانون های جوانان پیرو ولایت ، 18 اردوگاه سراسری این نهاد جهت بهره مندی جوانان و نوجوانان تحت حمایت این نهاد از برنامه های اوقات فراغت فعال است.
18 اردوگاه سراسری در استان آماده پذیرایی از 22 هزار دانش آموز تحت حمایت این نهاد در زمینه برنامه های فرهنگی و آموزشی و تفریحی است.
همچنین متناسب با نیاز مخاطبان 12 اردوگاه اختصاصی به اردوهای خانوادگی با موضوعیت سبک زندگی دینی،3 اردوگاه اختصاصی به دانشجویان تحت حمایت در مشهد مقدس، شیراز و همدان اختصاص داده شده است.
بیش از هزار نفر از مربیان تربیتی و پرورشی در اعزام ها، دانش آموزان را همراهی می کنند و 60 ساعت برنامه آموزشی،تفریحی و سرگرمی و مسابقات برای هر دوره اردو برنامه ریزی شده است.
بیش از 100 هزار نفر از نوجوانان و جوانان و خانواده های تحت حمایت نیز در فصل تابستان از مراکز فرهنگی امداد بهره مند می شوند که 120 ساعت آموزش های مختلف اعتقادی،قرآنی، ورزشی، مشاوره ای، کارگاههای مختلف آموزشی با موضوع سبک زندگی،مهارت های زندگی،احکام، اجرای برنامه های هنری، نمایشگاه ها،بازدید ها، مسابقات مختلف فرهنگی برای آنان در نظر گرفته شده است.
بیش از 2 هزار و 500 نفر از مربیان آموزش و پرورش در مراکز فرهنگی امداد جهت غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تحت حمایت این نهاد حضور دارند.
شایان ذکر است 380 مرکز کانون جوانان پیرو ولایت در سطح شهرستانها فعال است و 230 هزار نفر از جوانان عضو این کانوها هستند و از برنامه های مختلف فرهنگی، علمی،ورزشی و قرآنی در یک برنامه سه ساله استفاده می کنند.
این نهاد در 15 استان کردستان، همدان، لرستان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، مرکزی، اصفهان، زنجان، هرمزگان، آذربایجان غربی، بوشهر، قم، کهکیلویه وبویراحمد و البرز مقام برتر را در زمینه اوقات فراغت در سال 93 کسب کرده است.
انتهای پیام/