تولید گوشت شتر مرغ در استان فارس20 درصد افزایش یافت .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: افزون بر 60 تن گوشت شتر مرغ در یک سال گذشته در استان تولید شده که نسبت به سال قبل از آن 20 درصد رشد داشته است .

ستوده ادامه داد: 6 واحد صنعتی پرورش شترمرغ با ظرفیت تولید سالانه 7 هزار و 460 قطعه در استان فعال است .

از جمله مراکز تولید شتر مرغ در استان فارس بوانات، فسا، شیراز و سروستان هستند .

گوشت شتر مرغ فارس علاوه بر مصرف داخلی به سایر استانها صادر می شود .


انتهای پیام/ ا


برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، شترمرغ ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.