یک فوق تخصص غدد درون ریز گفت: با کاهش غذای مصرفی می‌توان از کم شدن فعالیت گلبول‌های سفید دستگاه ایمنی بدن جلوگیری کرد.

محسن خوش نیت فوق تخصص غدد درون ریز در رابطه با کاهش شدید کالری با میزان فعالیت سیستم ایمنی بدن در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت:درصورتی که میزان کالری دریافتی توسط بدن به شدت کاهش یابد میزان فعالیت سیستم ایمنی بدن هم کاهش خواهد یافت.

وی افزود: در برخی بیماری‌ها که بیماران نمی توانند به مدت طولانی غذا بخورند بیمار به شدت ضعیف می‌شود، چون توانایی بدن برای مبارزه با بیماری کاهش می‌یابد اما درصورتی که دریافت مواد غذایی به مقدار کمی کاهش داشته باشد؛ سیستم ایمنی بدن تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. 

این فوق تخصص غدد درون ریز تصریح کرد: با کاهش دریافت غذا به طور متوسط فعالیت گلبولهای ایمنی (سفید) در بدن افزایش یافته، بدن قوی‌تر شده و میزان تولید موادی که در بدن باعث ایجاد درد والتهاب می‌شوند کمتر می‌شود. 

خوش نیت با تاکید بر اینکه با افزایش سن فعالیت سیستم ایمنی بدن کاهش می‌یابد تصریح کرد: کاهش متوسط مصرف مواد غذایی می‌تواند باعث بهتر شدن فعالیت سیستم ایمنی شود. به طوریکه کاهش مصرف غذا در سالمندان که دارای اضافه وزن هستند عاملی برای بهتر شدن فعالیت گلبولهای سفید است. همچنین کاهش متوسط مصرف غذا باعث افزایش قدرت دفاعی سلول‌های روده در برابر ورود مواد آلوده و بیماری زا می‌شود. 

وی خاطر نشان کرد: رادیکال های آزادی که در پی مصرف بالا غذاهای سرخ کردنی در بدن تولید می‌شوند.سمی بوده و باعث از بین رفتن سلول‌های سالم بدن و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان ها و سایر بیماری‌های خطرناک می‌شود بنابراین می‌توان با کاهش مختصر کالری دریافتی می‌توان از کاهش فعالیت سیستم ایمنی بدن در درون سالمندی پیشگیری به عمل آورد.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.