به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از ساری ، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای اداری شهرستان قائمشهر با بیان بیماری آنفلوانزای مرغی شناسایی و مهار شد گفت: آزمایش های میدانی ویررسی توسط متخصصان مرکز تحقیقات رازی و دامپزشکی کشور برای شناسایی موارد بیماری در مناطق آلوده انجام شد و با انهدام مرغ های بومی روستاهای مذکور ، پاکسازی و ضدعفونی مناطق ، کنترل این بیماری صورت گرفته است.
حیدرپور با اشاره به اینکه موردی از بیماری آنفلوانزای مرغی در واحدهای مرغداری صنعتی استان دیده نشد شهروندان نسبت به مصرف این غذا نگرانی نداشته باشند افزود: این بیماری کنترل شده و مرغ های عرضه شده در بازارهای استان سالم و بدون مشکل هستند و مازندران بعنوان قطب تولید مرغ کشور به شمار می رود و 60 درصد مرغ های تولیدی این استان به استان های دیگر ارسال می شود.
همچنین رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر خود به مازندران، با بیان اینکه، نقش و حضور کارشناسان این سازمان در بخش نظارتهای بهداشتی بر روند توسعه صادرات فرآورده های دامی و همچنین واردات نهاده های خوراک دامی از اولویتهای وظایف دامپزشکی بوده و نظارت بر سلامت محصولات تولیدی در این حوزه را ضروری دانست، گفت: بهداشت دام و طیور از مهمترین مؤلفه های حفظ این جمعیت محسوب می شود و حضور تلاشگران عرصه دامپزشکی در همه حال جهت افزایش تولید دام و برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی ضروری است.
مهدی خلج افزود: مازندران نیز خدمات دامپزشکی را در حفظ سلامت و ارتقا بهداشت عمومی جامعه ارزشمند خواند تمام تلاش خود را در جهت حمایت از حوزه سلامت و اینگونه اقدامات بهداشتی بکار خواهد بست.
مدیر کل دامپزشکی مازندران هم با بیان اینکه اقدامات دامپزشکی در کنترل بیماریها گفت: با توجه به وظایف خطیر دامپزشکی که در کنار حمایت از تولید، سرمایه گذاری و اشتغال پایدار بایستی سلامت محصولات تولیدی مدنظر قرار گیرد ، این مهم در استان مازندران با حمایت و همراهی مسئولین ارشد استان همواره در دستور کار قرار دارد.
رضوانی افزود : شهرستان بابل دو واحد صنفی پس از دریافت مجوز از مقامات قضایی بابل از سوی نیروی انتظامی و با حضور کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان پلمپ شدند و زنده فروشی مرغ ممنوع است.
به گفته وی؛ شیوه غیر اصولی کشتار دام و طیور در کشتارگاه ها ،سلامتی شهروندان و مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد روند فعالیت کشتارگاه صنعتی طیور خواستار اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی توسط مسئول فنی بهداشتی مستقر در این واحد صنعتی بر اساس ضوابط سازمان دامپزشکی کشور شد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران یادآور شد: با توجه به اهمیت رعایت اصول بهداشتی در استحصال مرغ در کشتارگاه ها، به منظور ارتقا کیفی تولید و بهداشت عمومی جامعه در این واحدهای صنعتی، حضور و نقش مسئولین فنی بهداشتی حائز اهمیت بوده و شیوه غیر اصولی کشتار سلامتی شهروندان و مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد.
انتهای پیام/ ا