به گزارش خبرنگاران گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از شهرکرد؛ مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان (28 خرداد) تا پایان این ماه، ساعات پخت نانوایی های این استان در دو نوبت، بدین شرح خواهد بود: صبح از ساعت 9 تا 12 و 30 دقیقه و عصر از ساعت 16 تا 20 و 30 دقیقه.
کیقباد قنبری افزود: در حال حاضر بیش از 700 نانوایی در این استان فعال است.
به گفته وی، میانگین مصرف ماهانه گندم در استان چهارمحال و بختیاری، هشت هزار تن می باشد.
انتهای پیام/ز