به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران _ نگین باقری ؛ بسیاری از مردان و زنان با داشتن فرزند به احساس لذت، غرور، رشد شخصی و چیزهای خوب دیگر دست می یابند.
* می خواهی کودکی را فرزندت کنی؟!
قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست برای اولین بار سال ۱۳۵۳ در ایران تصویب شد. در ابتدا به علت قوانین سخت، هم کودکان بی سرپرست برای رفتن به یک خانواده موقعیت کمی داشتند و هم تعداد افراد متقاضی با توجه به شرایط دشوار موجود کم بود اما به مرور زمان و با تغییر نگرش ها، در قانون فرزندخواندگی تجدیدنظر شد. آن چنان که پدر و مادرهای زیادی که سال ها در انتظار فرزند بودند به آرزوی خود رسیدند و کودکان بی سرپرست نیز از حضور پدر و مادر در زندگی خود بهره بردند و بنیان خانواده ها با وجود فرزند محکم تر از پیش شد و روزها پشت هم گذشت و گذشت تا جایی که قانون به دختران بالای 30 سال و زنان بدون شوهر هم مجوز سرپرستی داد.
*دختران 30 ساله مجرد مادر می شوند
معصومه 34 ساله، کارشناس تحقیقات در حیطه معماری و شهرسازی و مریم 27 ساله، کارشناس ارشد حقوق تجارت بین الملل هر دو مجردند و قانون واگذاری فرزندخوانده به دختران مجرد چندان به مذاقشان خوش نیامده است، در این باره می گویند: کودک به کانون خانواده نیاز دارد او پدر و مادر را در کنار هم می خواهد چگونه یک دختر و زن تنها می توانند از پس نیازهای او بر بیاید و جای پدر نداشته را پر کنند.
دکتر محسن راز افشار، روان پزشک، فرزندخواندگی توسط دختران 30 ساله را بنا بر وجود دلایلی می پذیرد و می گوید: انسان هایی از سلامت ذهن برخوردار هستند که ازدواج کرده باشند. بهتر است به جای این قوانین شرایطی را مهیا کنیم که دختران 30 ساله ازدواج کنند. چگونه یک والد می تواند نقش دو والد را برای یک فرزندخوانده ایفا کند؟ یک کودک صرفاً یه یک مادر و یا یک پدر نیاز ندارد، او به هر دوی آن ها نیازمند است تا در کانون خانواده پروش یابد.
* فرزند دوم خود را به سرپرستی بگیرید
در رهگذر زمان میان این همه ای کاش ها و شایدها، 9 ماه باردار نبود، کودکی را به دنیا نیاورد اما به لطف سرچشمه حیات مادر شد . اینک یکی هست برای او و به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کند.
مریم 24 ساله که حسابدار یک شرکت است و 3 سال از ازدواج او می گذرد در خصوص قانون فرزندخواندگی می گوید: باید دختران تصمیم قاطع خود را بگیرند چون شاید در آینده شرایط ازدواج برای آن ها پیش بیاید، آن گاه تکلیف آن کودک چه می شود؟ شاید همسر آن خانم پذیرای فرزندخوانده ایشان نباشد ولی اگر دختران قصد ازدواج نداشته باشند شرایط خوبی به نفع کودکان بی سرپرست است.
زهرا 32 ساله کارشناس فروش شرکتی است او تابستان 93 ازدواج کرده است و قانون فرزندخواندگی را به نفع کودکان بی سپرست می داند و می گوید: دختران یا زنان بدون شوهر باید با خواست قلبی و قطعی فرزندی را به سرپرستی بگیرند و در این مسیر کم نیاورند چون یک کودک ممکن است بدقلقی کند، بیمار شود و ... بنابراین دیگر راهی برای بازگشت وجود دارد و باید تمام حس مادرانه خود را خرج کنند. باید دید تعداد خانم هایی که حاضر به چنین کاری هستند و تمام دردسرهای احتمالی آن را می پذیرند چقدر است.
دکتر راز افشار، قانون جدید فرزندخواندگی را برای دختر 30 ساله ای که دیگر هیچ موقعیت ازدواجی ندارد، خوب می داند و می گوید: این قانون در ذات خود برای کودکان خوب است و به آن ها کمک می کند. باید با ازدواج سهل و آسان گامی در جهت ازیاد ازدواج داشته باشیم تا زوجین خود فرزند آورند و برای داشتن فرزند دوم و یا سوم به پرورشگاه مراجعه کنند.
ی فکری به حال اشتغال بچه هامون بکنید
گزارش جالب و جدیدی تنظیم کردید.
بنظرم بهتره قانونی درست بشه، دختر و پسرهای جوان بسادگی بتونن ازدواج کنن.
دائم یا موقت
سپاس گذارم. موفق باشید
ماه رمضان خدایاااااا خودت فقط خودت.