به گزارش
حوزه اقتصادکلان گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمصطفی رضوی گفت: در چارچوب برنامه راهبردی و سند توسعه فناوری اطلاعات وزارت اقتصاد و سند راهبردی معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور، طراحی و پیاده سازی سامانه نظارت بر اجرای بودجه (سناب) از سال ۹۳ در دستور کار مرکز نوسازی و تحول اداری قرار گرفت و هم اکنون عملیاتی شده و در حال اجرا است.
مشاور وزیر اقتصاد افزود: به منظور طراحی و پیاده سازی سیستم تخصیص اعتبارات از مجموعه سامانه نظارت بر اجرای بودجه (به عنوان یکی از ارکان طرح خزانه داری الکترونیکی)، جلسات فنی و منسجمی با هدف ایجاد سیستم عملیاتی مشترک بین سیستم های وزارت اقتصاد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار و منجر به استانداردسازی داده های مورد تبادل مطابق با چارچوب در قانون بودجه شد.
رضوی با بیان اینکه مهم ترین ویژگی استاندارد مذکور، قابلیت استفاده از آن به عنوان یک زیرساخت پایه اطلاعات بودجه ای در سیستم های طرح خزانه داری الکترونیکی است گفت: در این سامانه ضمن برقراری ارتباط با سیستم فعلی اداره کل خزانه و تبادل اقلام اطلاعاتی با سیستم فعلی از طریق وب سرویس، فرآیند گردش کار موجود به صورت خودکار انجام می شود که به ارائه گزارش ارزیابی عملکرد آن اداره کل به صورت سیستمی کمک خواهد کرد.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت اقتصاد برخی دستاوردهای این سامانه را امکان دسترسی به روز به قوانین و مقررات کشور، ارتباط سیستمی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی و توانایی ارائه گزارش های لحظه ای آمار کلان تخصیص اعتبارات بیان کرد.
به گفته وی، طراحی ساختار مربوط به دستگاه های اجرایی به منظور حذف نامه نگاری بین دستگاهی از برنامه های آتی این مرکز است که می تواند به عنوان بستری جهت پیاده سازی درخواست وجه الکترونیکی در طرح خزانه داری الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/