وی با قدردانی از سازمان پارکها و فضای سبز تبریز و مرکز تحقیقات کشاورزی که این طرح را همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز کرده است، افزود: امیدواریم به برکت این ایام حرکتهایی از این دست ادامهدار باشد.
پاکزاد ادامه داد: نباید فراموش کنیم حرکتهای دانش بنیان از این دست چه گسترهای دارند و میتوانند در ابعاد مختلفی همچون تاثیرگذاری در اقتصاد خانوار، در مدیریت شهری نیز اثرگذار باشند که باید این موضوع را به فال نیک گرفت.
قایم مقام استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان با بیان این که همدلی بین تمام مجموعههای دولتی برای آغاز پروژههای متنوع جای خوشحالی و سرور است، اظهار کرد: از مهندس حسنزاده مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز قدردان هستیم که با دوراندیشی خود حرکتی مبتنی بر نگاه مدیریتی دانشی را در مجموعه خود دوام و شکل بخشیدهاند.
پاکزاد افزود: هر چند برخی کشورهای پیشرفته از مدتها پیش حرکتی مثل کاشت گیاهان دارویی را آغاز کردهاند ولی اینکه در کشور اسلامی ایران، استان آذربایجانشرقی و سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز به عنوان نخستین مجموعههایی است که اقدام به چنین حرکتی کرده جای خوشحالی دارد.
وی یکی از عمده مزیتهای گیاهان دارویی را معطر بودن آنها عنوان کرد و گفت: تنوع خلقت در خدمت بشریت نمود بیشتری مییابد و راز ماندگاری تنها توسط مصنوعات ساخته شده بهوسیله بشر نیست بلکه این موضوع که چطور میتوان بهوسیله گیاهان طبیعی و طبیعت ماندگاری را ثبت کرد، زیبایی خاصی دارد.