استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: روغن حاصل شده از لِه شدن مغز ميوه گردو در باز شدن عروق و درمان دردهای زانو و كتف مفيد است.

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛‌سعیده علیزاده افزود: مغز ميوه، پوسته سبز ميوه و برگ درخت گردو مصرف دارويی دارند.

وی تصریح کرد: مغز میوه گردو حاوی انواع ویتامین های آ، ب1 و ب2 و همینطور  انواع مواد معدنی نظير كلسيم، فسفر، آهن منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتی های عصبی، اضطراب و بی‌حالی را تسكين می دهد.

علیزاده ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از مقوی‌های تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز يادآور شد: مصرف دَم کرده پوسته خارجی گردو را برای جلوگيری از ريزش مو شناخته شده است.

وی افزود: جوشانده آن تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدی همچون ورم كبد و اختلالات مجاری صفراوی را بهبود می‌بخشد، ضمن آن که  دَم كرده پوسته خارجی و سبز گردو برای اسهال مزمن و يا به عنوان دارويی مقوي در كم‌خونی به كار مي‌رود.

علیزاده تاکید کرد: دَم كرده يا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه سبز آن در آفت دهان و ورم لوزه توصيه مي شود.
 انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.