وی تصریح کرد: مغز میوه گردو حاوی انواع ویتامین های آ، ب1 و ب2 و همینطور انواع مواد معدنی نظير كلسيم، فسفر، آهن منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتی های عصبی، اضطراب و بیحالی را تسكين می دهد.
علیزاده ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از مقویهای تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز يادآور شد: مصرف دَم کرده پوسته خارجی گردو را برای جلوگيری از ريزش مو شناخته شده است.
وی افزود: جوشانده آن تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدی همچون ورم كبد و اختلالات مجاری صفراوی را بهبود میبخشد، ضمن آن که دَم كرده پوسته خارجی و سبز گردو برای اسهال مزمن و يا به عنوان دارويی مقوي در كمخونی به كار ميرود.