رعایت هرم کامل غذایی در وعده‌های افطار و سحر و استفاده کمتر از چربی‌ و شیرینی، تشنگی و گرسنگی را کمتر می‌کند.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت: میزان کالری که افراد روزه دار در ماه مبارک رمضان مصرف می کنند با ماه‌های دیگر تفاوتی نمی‌کند و تنها نکته مهمی که باید رعایت  کنیم استفاده نکردن از غذاهای خیلی چرب و شیرین و داشتن رژیم غذایی مناسب است.

وی افزود: میزان کالری و انرژی که کارمندان و افراد خانه دار استفاده می‌کنند با یکدیگر تفاوتی ندارد ولی اگر کسانی باشند که در فضای آزاد کار بدنی انجام می‌دهند و میزان زیادی از انرژی‌ آنان هدر می‌رود، چه در ماه رمضان و چه در روزهای دیگر باید انرژی بیشتری را به بدن خود برسانند.

فرح بخش تاکید کرد: 8 تا 12 لیوان آب نیز حتما باید در ماه رمضان بین وعده افطار تا سحر مصرف شود تا فرد با کمبود آب مواجه نشود و بهتر است که با وعده اصلی همراه نباشد و اگر فرد نمی‌تواند این میزان آب را  به بدن برساند، می‌تواند از سبزیجات و میوه‌جات در افطار و به خصوص در هنگام سحر استفاده کنند.

وی در پایان گفت: وعده‌ی سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود و فرد باید حتما 3 تا 4 گروه از هرم غذایی را مصرف کند که این هرم شامل نان و غلات، گوشت‌ها، سبزی‌جات و مقدار کمی شکر و روغن می‌شود.





انتهای پیام/

برچسب ها: روزه ، کالری ، انرژی ، افطار ، سحری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار