نعناع فلفلی به عنوان خوراکی، دارویی، صنعتی و عرقیات مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در حاشیه جلسه پروژه سایت الگویی گیاهان دارویی با محوریت گیاه نعناع فلفلی و روش های تکثیر و پرورش گیاهان دارویی در روستای شلدره شهرستان ساری گفت: نعناع فلفلی به عنوان خوراکی، دارویی، صنعتی و عرقیات مصرف می شود.

قاسم نژاد افزود: از لحاظ میزان نور، گیاه نعناع فلفلی به نور کم نیاز دارد که اگر در زمینی با نور زیاد کشت شود کیفیت آن پایین می آید.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در خصوص مراحل آماده سازی زمین برای کشت این محصول گفت: از بین بردن علف های هرز، شخم عمیق، جمع آوری ریشه های علف های هرز، استفاده از کود دامی کاملا پوسیده و علفکش ترفلان پیش از کاشت به نسبت 5/2 تا 3 لیتر در هکتار از مواردی است که کشاورزان باید آن را رعایت کنند.

قاسم نژاد با اشاره به اینکه روش تکثیر در نعناع فلفلی از راه تقسیم بوته است، افزود: در خرید نهال نعناع فلفلی باید نشا به حد 10 سانتی متری برسد تا قابل کاشت باشد.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: مصرف ، خوراکی ، صنعتی ، گیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.