نتایج این بررسی ها نشان می دهد هم آمریکایی های ایرانی تبار و هم خود رأیدهندگان آمریکایی از دست یابی به توافق نامه هسته ای با ایران حمایت می کنند.
بر اساس این گزارش، حدود دو سوم (64 درصد) آمریکایی های ایرانیتبار از دست یابی به چارچوب توافقنامه هستهای با ایران با هدف محدود کردن برنامه هستهای ایران حمایت کردند.
هشت نفر از هر 10 نفر نیز اعلام کردند: "باراک اوباما، "رئیس جمهور آمریکا، در مذاکرات هستهای با ایران اقدامات تأثیرگذاری انجام داده است.
در مجموع، این نظرسنجی از حمایت جمعی اکثر شهروندان آمریکایی از دست یابی به توافق نامه هسته ای با ایران حکایت دارد.
با این حال، 49 درصد از آمریکایی های ایرانی تبار و 52 درصد از خود آمریکاییها بر این باورند که توافق نامه هسته ای باید به تصویب کنگره آمریکا برسد.
بیش از دو سوم آمریکایی های ایرانی تبار (68 درصد) می گویند تحریم های اقتصادی اعمال شده بر ایران مشکلات بسیاری برای خانواده ها و دوستانشان در ایران به وجود آورده است.
از این منظر، هفت نفر از از هر ده نفر از اقدام دولت آمریکا در به استثنا قرار دادن ارسال وجوه، ارسال مواد غذایی و دارو و ابزارهای ارتباطات شخصی برای خانوادهها در ایران حمایت کردند.
سه چهارم شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز از تسهیل در انتقال وجوه از طریق بانکی بین آمریکا و ایران حمایت کردند.
"لیلا آستین،" مدیر اجرایی اتحادیه روابط عمومی آمریکایی های ایرانی تبار، اعلام کرد:" آنچه که ما دریافته ایم این است که جامعه آمریکایی های ایرانی تبار روابط قوی خود را با دوستان و خانواده هایشان در ایران حفظ کردهاند و دیدگاه های آنها منعکس کننده نگرانی هایشان برای مردم ایران است."
او همچنین گفت:" آمریکایی های ایرانی تبار از تلاش ها برای حل و فصل صلح آمیز بن بست هسته ای با ایران حمایت می کنند و امیدوارند با دست یابی به چنین توافقی زندگی مردم ایران بهبود یابد و این در حالی است که شهروندان آمریکایی در این باره رویکردی محتاطانه تر دارند و از موضوعات مرتبط با روابط ایران و آمریکا ابراز بی اطلاعی می کنند."
هشت نفر از ده آمریکایی ایرانی تبار می گویند دست یابی به توافق هسته ای تأثیرات مثبتی بر روابط ایران و آمریکا و همچنین با غرب خواهد داشت. این در حالی است که حدود دو سوم آنها (66 درصد) احساس می کنند دست یابی به این توافق سبب بهبود حقوق شخصی و مدنی شهروندان ایرانی خواهد شد.
بیشتر آمریکایی های ایرانی تبار (55 درصد) در پاسخ به این سوال که چه موضوعاتی بیش از همه بر روابط ایران و آمریکا تأثیر گذار است، اعلام کردند ارتقاء حقوق بشر و دموکراسی.
دومین موضوع مهمی که شرکت کنندگان در این نظرسنجی بدان اشاره کردند تکمیل مذاکرات هسته ای بود که 40 درصد آن را جزء دو موضوع مهم قلمداد کردند.