سید طاهر نوربخش، متوسط عملکرد تولید محصول در باغات زردآلو را 7 هزار و 200 کیلوگرم در هکتار اعلام کرد و با اشاره به کاهش 40 درصدی محصول امسال زردآلوی این استان به دلیل سرمازدگی، گفت: سال گذشته سه هزار و 610 تن زردآلو از باغات چهارمحال و بختیاری برداشت شد.
وی افزود: در حال حاضر 715 هکتار باغ زردآلو در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که 498 هکتار آن بارور است.
نوربخش، انواع شکرپاره، ملایری، طلایی، جعفری، تخم گردی، کتانی، شاهرودی، آصفی و محلی را مهمترین ارقام زردآلو این استان برشمرد.
وی افزود: محصول زردآلوی چهارمحال و بختياری علاوه بر مصرف بازار داخلی به استان های اصفهان، تهران، فارس و خوزستان هم ارسال مي شود.
مدير امور باغبانی جهاد كشاورزی چهارمحال و بختياری یادآور شد: میوه تولیدی این استان به دلیل شرایط توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی، دارای طعم و مزه بسیار خوب و کیفیت ممتاز و بالایی بویژه در تهیه عصاره میوه است.
برداشت میوه زردآلو در چهارمحال و بختیاری، از اواسط خرداد آغاز و تا اوایل مردادماه ادامه دارد.
استان چهارمحال و بختیاری در حال حاضر دارای 40 هزار و 890
هکتار باغ است که 30 هزار و 704 هکتار آن بارور و و مابقی ( 10 هزار و 185 هکتار )
شامل نهال و درختان غیر بارور می باشد.
انتهای پیام/گ