در طول چند سال گذشته با توجه به مزایای مختلف بهداشتی جو این دانه در غذاهای مختلف و به طور گسترده بین مردم به محبوبیت زیادی رسیده است.
غلات، منابع مهم فیبر در رژیم غذایی، ویتامینها و مواد معدنی هستند که در دانههای تصفیه شده و یا تصفیه نشده یافت میشود.
دانههای جویی که تحت فرآیند تصفیه قرار گرفتهاند اجزایی (سبوس و جوانه) از آنها حذف شده است بنابراین فیبر و مواد مغذی که به طور طبیعی در دانهها وجود دارد با این کار نابود شدند.
انتخاب غلات سبوسدار نسبت به همتایان خود خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مانند چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی و سرطان را کاهش میدهد.
طبق گزارش مرکز دانش MNT که انعکاس بخشی از مقالات فواید غذاها را در بر میگیرد، خوردن نصف فنجان جو 326 کالری، 11.5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، صفر گرم کلسترول، 68 گرم کربوهیدارت و 16 گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه را تامین میکند.
در واقع جو مرواریدی است که به حد زیادی به شکل محبوب در ایالات متحده مصرف میشود زیرا جو سرشار از فیبر و تغذیه زیادی است که در لایه سبوسدار ( که دست نخورده باقی مانده است) و بدون تصفیه است وجود دارد.
آمار جالب این است که مصرف نصف فنجان جو، 3 درصد از نیازهای کلسیم روزانه، 18درصد از آهن، 40 درصد تیامین، 25 درصد ریبو فلاوین، 21 درصد نیاسین، 15 درصد ویتامین B6 از فولات، 30درصد منیزیم، 25 درصد فسفر، 12 درصد پتاسیم، 17 درصد روی، 23 درصد مس، 50 درصد از سلنیوم و 90 درصد از نیازهای منگنز بدن را بر آورده میکند و همچنین بتاگلوکان که یک نوع فیبر است در جو یافت میشود.
بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که مصرف روز افزون غذاهای گیاهی مثل جو خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و مرگ و میر را کاهش میدهد و وزن را کاهش و موها را سالم و انرژی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/