به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمان؛ و بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان، علي اكبر مجيدی ، ميانگين عملكرد اين محصول در هر هکتار را ، 5 كيلوگرم عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه سطح آب زير زميني در دشت هاي کرمان كاهش يافته است ، تأکید کرد: در برنامه ريزي ها بايد از محصولاتی مانند زعفران كه نياز آبي كمتري دارند ، به عنوان جایگزین استفاده کرد.
مجیدی با عنوان اینکه کاشت زعفران از قديم رواج داشته ، خاطرنشان کرد: میزان مصرف آب این محصول نسبت به محصولات دیگر كم است.
وی تصریح کرد: در اين شهرستان مزارع زعفران را 2 تا 4 مرتبه در سال آن هم ، در زمستان آبياري مي كنند كه این مقرون به صرفه مي باشد.
مجيدي با بیان اینکه پیاززعفران از مزارع داخل شهرستان بویژه دشتخاك شهرستان زرند تهيه شده است ، یادآورشد: با توجه به درآمد زايي خوب و نياز آبي كم ، اين محصول گزينه مناسبي براي توسعه ی منطقه است.
انتهای پیام/ع