کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در طول روز است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ اعظم فرمانی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است.

وی توصیه کرد: بهتر است به غیر از مقدار نمک اندکی که برای پخت غذا استفاده می شود، دیگر سرسفره به غذا نمک اضافه نشود.

این کارشناس تغذیه، مصرف میوه و سبزی کافی در طول روز را نیز برای پیشگیری از بروز تشنگی زودرس موثر دانست و ادامه داد: توصیه می شود میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر مصرف شود.

فرمانی مصرف سالاد، به ویژه در وعده سحری را نیز در این زمینه مفید عنوان کرد.

وی با توصیه به پرهیز از مصرف مواد غذایی پرپروتئین مانند کباب ها در وعده سحری، گفت: این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه روز می شود و روزه دار را به تشنگی شدید دچار می کند.


انتهای پیام/ ا


برچسب ها: کم کردن ، نمک ، کاهش ، تشنگی ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.