به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران و به نقل از ایسنا، شهلا جودت اظهار کرد: مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه زمینه تشنگی و مشکلات گوارشی را فراهم میآورد.
وی افزود: بسیاری از مشکلات و اختلالات به وجود آمده در این ماه به دلیل مصرف بیش از حد غذا و خواب کم است. فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماههای دیگر غذا بخورد تا بدن فرصت سوزاندن چربیهای اضافی را پیدا کند.
جودت تاکید کرد: از مصرف دوغ پرنمک، لبنیات پرچرب و شربتهای حاوی شکر در این ایام به شدت خودداری کنید.
انتهای پیام/