وی افزود: « روز یکشنبه در صنعا خواهم بود تا به یک سند واحد برسیم.» وی اضافه کرد: « تضمینهایی دریافت کردیم در خصوص اینکه به آتش بس آینده بیشتر از آتش بس اول احترام گذاشته شود.»
ولد شیخ گفت: « این آتش بس بی نقص نخواهد بود؛ اما توافق جامعی داریم از جمله در خصوص ناظرانی که اجازه خواهند داشت درباره اینکه به این آتش بس احترام گذاشته می شود یا نه اطمینان پیدا کنند.»
این در حالی است که بمباران مناطق مختلف یمن به وسیله جنگندههای سعودی همچنان ادامه دارد. شبکه المسیره گزارش داد جنگنده های سعودی در استان عمران یمن کامیونهای حامل مواد غذایی را هدف قرار دادند. مقامات عربستان تلاش می کنند با حمله به مناطق مهم یمن مردم این کشور را تحت فشار قرار دهند. در یکی از این جنایتها، جنگنده های سعودی به کامیونهای حامل مواد غذایی در منطقه سفیان استان عمران حمله کردند. در این هجوم دو یمنی به شهادت رسیدند و چند یمنی دیگر زخمی شدند و کامیونهای حامل مواد غذایی کاملا در آتش سوخت.
شبکه المسیره همچنین در خبری فوری از 9 حمله جنگنده های سعودی به پایگاه نظامی مره در شمال شهر عتق در استان شبوه خبر داد. همین شبکه در خبری دیگر از حمله جنگنده های سعودی به ناحیه الحزم در استان الجوف، شهر الخضراء در استان لحج و منطقه غافره در ناحیه الظاهر صعده خبر داد. در حمله به منطقه غافره یک شهروند یمنی شهید و یک نفر زخمی شد. در پاسخ به این جنایات، ارتش و نیروهای مردمی یمن به موشکباران پایگاه نظامی « جلاح» ارتش سعودی در جیزان پرداختند.
در تحولی دیگر، سازمان ملل وخامت اوضاع انسانی یمن را فاجعهبار دانست. به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل اعلام کرد اوضاع انسانی یمن در وضع بحرانی درجه 3 قرار گرفته است. در پایان نشست استفن اوبرایان -- رئیس عملیات بشردوستانه سازمان ملل -- و مدیران نهادهای بشردوستانه اعلام شد وخامت اوضاع انسانی یمن در وضع اضطراری درجه سه، که بالاترین سطح تعریف شده، قرارگرفته است.
بر اساس این گزارش، فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد تمام نهادهای بشردوستانه به این باور رسیده اند که باید وضع اضطراری درجه 3 شش ماه در یمن به مورد اجرا در آید. تنها سه کشور دیگر در چنین وضعی قرار دارند: عراق، سودان و سوریه. جمهوری افریقای مرکزی نیز تا چند ماه پیش در چنین وضعی قرار داشت.
به گفته سازمان ملل، بیش از 21 میلیون و 100 هزار نفر از شهروندان یمنی، که 80 درصد از جمعیت کشور را شامل می شود، به کمک های بشردوستانه نیاز دارند. 13 میلیون نفر از این عده از کمبود شدید مواد غذایی رنج برده و 9 میلیون و 400 هزار نفر نیز دسترسی محدودی به آب دارند.
انتهای پیام /