به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کشورما قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از وضعیت درمانی کشور بسیار نامساعدی برخوردار بود که با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد چشمگیر وضعیت بهداشتی و درمانی در کشور بودیم.
جان بابایی با اعلام اینکه قبل از انقلاب بیماریهای واگیر در کشور حدود 85 درصد مرگ و میر به خود اختصاص داده بود، افزود: هماکنون این بیماریها کنترل شده و شاهد مرگ و میر کمتر از 15 درصد جمعیت به دلیل بیماریهای واگیر هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید براینکه هماکنون بیشتر مراکز درمانی در مازندران و شهرستان آمل زیرساخت مناسبی ندارند و میانگین عمر بیمارستانها بالای 40 سال است، با نگاه توسعه زیرساختها در بخش درمان، شرایط درمانی خوبی در بیمارستان های مازندران مشاهده نمی شود و اورژانس بیمارستانهای مازندران شرایط مطلوبی ندارد.
جان بابایی با اشاره به فعالیت خیران انجمن بیماران سرطانی آرین و انجام کار شیمی درمانی بیماران، افزود: کلینیک ویژه بیماران سرطانی آرین در چهار طبقه از سوی خیران در منطقه بربریخیل به همراه آزمایشگاه و داروخانه ایجاد می شود.
وی با تاکید بر اینکه حدود 90 درصد مراجعات مردم به مراکز درمانی برای دریافت خدمات سرپایی است، یادآور شد: مرکز شیمیدرمانی بخش بستری هم در بیمارستان امام علی (ع) در آینده تکمیل میشود.
جان بابایی با اشاره به بهره برداری بیمارستان جدیدالتاسیس امام خمینی (ره) شهرستان آمل تصریح کرد: این بیمارستان در مرحله نزدیک به بهرهبرداری و از ماههای پایانی سال گذشته بخشهای زیادی از تجهیز بیمارستان انجام شد و حتی با خریداری دستگاه سیتیاسکن سعی داریم یکی از مجهزترین ابزار را به کار بگیریم.
وی با بیان اینکه هماکنون بیمارستان امام علی (ع) این شهرستان به اطفال، زایمان، مادر و کودک و سرطانشناسی، بیمارستان امام رضا (ع) به قلب، عروق و داخلی و بیمارستان 17 شهریور با کاربری فعلی خدمات ارایه میشود، تصریح کرد: این بیمارستان برای توسعه بخش اورژانس نیاز به توجه جدی دارد.
جان بابایی از ساخت مرکز زایمان بدون درد در این شهرستان خبر داد و گفت: این مرکز به مساحت یک هزار و 100 متر مربع در دستور کار قرار دارد که پروژه ویژه نوزادان و NICU برای این افراد در کنار آن در نظر گرفته شد.
انتهای پیام/ز