به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری ، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور از آغاز طرح پایلوت ارتقا کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.
رمضانعلی ملک افزود: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازیها، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانواییها، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهمترین شاخصههایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.
وی یادآور شد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور است، بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.
به گفته مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.
ملک افزود: بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقا کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.
وی تصریح کرد: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور همچنین به اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان خبر داد.
انتهای پیام/ز