به گزارش
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ رخداد های عملی و فناوری در هفته گذشته رخ داده اند که در زیر تعدادی از آنها معرفی می شوند.
شگفت انگیز ترین تخته اسکی لکسوستخته اسکی لکسوس با استفاده از ترکیبی از ابر رساناهای نیتروژن سرد شده مایع و آهنرباهای دائما در حال گردش و شناور که در سطح زیرین تخته اسکی که نزدیک به سطح زمین است کار گذاشته شده اند باعث می شوند کاربران با استفاده از این تخته اسکی بدون تایر ورزش های سرگرم کننده خود را انجام دهند. این شگفت انگیزترین تولیدی است که در هفته گذشته گزارش شده است.
ماده انعطاف پذیر نوین برای ساخت وسایل الکترونیکمحققان دانشگاه الینویز در Urbana-Champaign با استفاده از گرافن وسایل سه بعدی را ساخته اند که به احتمال زیاد یک دریچه نوآوری نوینی را به عنوان یک طیفی وسیع در ساخت وسایل الکترونیک در پیش روی صنعت باز کند.
بسته آموزشی ساخت هواپیمای بدون سرنشینسیستم Skyworks Aerial با استفاده از بسته Eedu این شیوه نوینی در ساخت پهباد ها را به وجود آورده است. پهباد Eedu می تواند در نیم ساعت با استفاده از وسایل بسیار ساده (بدون نیاز به لحیم کاری) بازسازی شود؛ و با استفاده از روش های کششی و ترکیبی حتی کودکان و نوجوانان نیز می توانند هواپیمای بدون سرنشین سفارشی خود را ساخته و به پرواز در آورند.
در آموزش نحوه ساخت هواپیمای بدون سرنشین Eedu، می توان این موضوع را مشاهده کرد که می تواند نسل جدیدی از برنامه نویسی را در کامپیوترهای موجود انجام داد که روشی نوین در ساخت هواپیمای بدون سرنشین با استفاده از وسایل موجود و در دسترس می باشد.
بزرگترین پروژه ماهواره سازی 2017در همکاری دو شرکت آئودی و گوگل با یکدیگر دارند، شرکت آئودی متخصصان فنی مورد نیاز برای ساخت مریخ نورد بدون سرنشین را فراهم می آورد. نتیجه کار ساخت آپولویی خواهد بود که در سال 2017 آماده پرتاب خواهد بود.
در این پروژه بزرگ تیم های تحققاتی از برزیل، کانادا، ژاپن، استرالیا، آمریکا، مجارستان و شیلی و چند کشور دیگر حضور دارند و شرکت Lunar Xprize وابسته به گوگل مبلغی حدود 30 میلیون دلار هزینه این کار را فراهم خواهد کرد.
پهباد پستی مجهز به اینترنت نسل سوممحققان هواپیمای بدون سرنشینی طراحی کرده اند که گفته می شود می تواند به منظور دریافت و فرستادن بسته های کوچک پستی مورد استفاده قرار گیرد.
بنا بر این گزارش هواپیمای بدون سرنشین Flytrex مجهز به اینترنت نسل سوم (3g) است که می تواند با استفاده از برنامه کاربردی که روی گوشی همراه هوشمند نصب می شود به پرواز در آمده و بار کوچکی را که در یک جعبه قرار می گیرد را از فرستنده به گیرنده انتقال دهد.
گزارش از محسن شمسی
انتهای پیام/