وی تصریح کرد: چای به ليمو از يک قاشق غذاخوری از برگ های آن با دو ليوان آب سرد به همراه مقداری نبات تهيه می شود.
علیزاده ادامه داد: به ليمو برای رفع دردهای عصبی و پايين آوردن درجه حرارت بدن در بيماريها بسيار مفيد است.
وی افزود: برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور و در جای خنک و سَربسته نگهداری کرد.
علیزاده گفت: به لیمو حاوی مواد اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین ث، بیوفلاونوئید وپکتین است که با عفونت مبارزه می کند.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: به ليمو در نواحی مختلف کشور پرورش مي يابد.
وی افزود: برای تقويت حافظه نیز مي توان از عرق به ليمو استفاده کرد.