به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران عیسی محمدی اظهار داشت: مدارسی که زیرپوشش این سازمان هستند برای استفاده معلولان جسمی و حرکتی همچنین جهت رفاه حال جامعه هدف خود مناسبسازی میشوند، تا برای رفت و آمد و شرکت در برنامههای درسی با مشکل خاصی روبهرو نشوند.
وی افزود: دانشآموزانی که طی مراحلی توسط کارشناسان ذیصلاح استثنایی تشخیص داده شدهاند، در مدارس زیرپوشش این سازمان ثبت نام میکنند، تا به این ترتیب در محل مناسب با شرایط جسمی و روحی خود به ادامه تحصیل و کسب آموزشهای مورد نیاز مبادرت کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه سازمان آموزش و پرورش مدارس استثنایی تنها اداره و ارگانی است، که متولی تعلیم و تربیت این قشر از دانش آموزان است، خاطرنشان کرد: برای کودکان استثنائی بدو تولد تا چهار سالگی همچنین از چهار تا 6 سالگی کلاسهای مشاوره خانوادگی دایر میکنیم.
محمدی با اشاره به اینکه به دنبال پایان یافتن دورههای شرکت در مشاوره خانوادگی و از 6 سالگی هر نونهال امور مربوط به آموزش آنها با جدیت دنبال میشود، یادآوری کرد: والدین این کودکان با هیچ وجه نباید نگران آینده و چگونگی آموزش فرزندان خود باشند.
رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی آذربایجان غربی با اظهار به اینکه والدین و خانواده این سری از کودکان به مدارس زیرپوشش سازمان برای کسب اطلاعات بیشتر مراجعه کنند، افزود: برای آموزش و پرورش توام با آسایش این نونهالان تدابیر خاص اتخاذ شده است.
وی با اظهار به اینکه حتی الامکان با در نظر گرفتن امکانات و منابع مالی موجود برای مناسبسازی فضاهای آموزشی اهتمام میورزیم، اضافه کرد: به ویژه برای دانش آموزانی که از مشکلات جسمی و حرکتی رنج میبرند، تمهیدات لازم اتخاذ شده است، به طوری که ورودی کلاسهای درس باید بزرگ بوده، همچنین باید ویلچر، واکر و امثال این امکانات در اختیارشان قرار میگیرد.
محمدی همکاری اولیای دانش آموزان و خیران برای پرداختن به این سری امور را خواستار شد و اظهار داشت: در صورت همراهی و همکاری آحاد جامعه میتوان از نظر امکانات و پرسنل شرایطی فراهم کرد، که همه دانش آموزان از نعمت آموزش برخوردار شوند.
انتهای پیام/گ.