این مقام قضائی عنوان کرد:برنامه یکساله تمام حوزههای قضایی استان کرمان با همکاری روسای حوزهها و حرکت آنها در سال ۹۴ بر اساس برنامه برای نخستینبار تحقق یافته که این مهم یکی از علمیترین و دقیقترین امور در بحث برنامهریزی است.
شجاعی در همین زمینه افزود: برای مثال طی مدت چهار ماه برنامه ساماندهی واحدهای اجرای احکام مدنی در سطح استان کرمان کاهش ۱۲ هزاره پرونده را به دنبال داشت و اگر هر ۲۰۰ فقره پرونده در هر روز یک مراجعهکننده داشت باشد، در هر روز ۶۰۰ نفر از مراجعان دادگستری کاسته شده که سالها مسیر محاکم بدوی، تجدیدنظر و یا دیوان عالی کشور را طی کردهاند.
معاون قضایی دادگستری استان کرمان اضافه کرد: استفاده از فناوری الکترونیک و انجام امور از طریق مجازی یکی از مدرنترین شیوههای مدیریتی است و علاوه بر پایین آوردن هزینههای تمامشده موجب افزایش سرعت در امور، شفافیت، دسترسی آسان و نظارت دقیق میشود.
شجاعی خاطرنشان کرد: با راهاندازی دفاتر الکترونیک خدمات قضایی در شهر کرمان از ورود روزانه صدها نفر از مراجعان به دادگستری جلوگیری شده و این امور نیز تسهیل شده است و قطعا در سال جاری اقدامات لازم برای ایجاد این دفاتر در سایر حوزههای قضایی استان در دستور کار قرار دارد.
شجاعی ادامه داد: برقراری و ایجاد هماهنگی در بخش سختافزاری و نرمافزاری برای ارائه خدات الکترونیکی بر عهده معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات دادگستری است و پیشرفت قابل ملاحظهای را در این زمینه کسب کردهایم، به طوریکه دادگستری کرمان رتبه سوم کشوری در امتیازات و رتبههای آماری در مقایسه با سایر استانها را دارد.
وی شجاعی تصریح کرد: برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه قضات، کارکنان و ضابطین از وظایف معاونت منابع انسانی است و رتبه مناسبی در کشور به استان کرمان در این زمینه اختصاص داده شده است.