رامبد جوان این روزها به واسطه حضورش در تلویزیون، ارتباط بیشتری با مردم دارد. او که برنامه ای را با نام «خندوانه» روی آنتن شبکه نسیم می برد، عقیده دارد این برنامه باشگاه خنده و شادی مردم است و به مردم یادآوری می کند حالشان را خوب کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از جماران ؛ رامبد جوان این‌روزها به‌واسطه حضورش در تلویزیون، ارتباط بیشتری با مردم دارد. او که برنامه‌ای را با نام «خندوانه» روی آنتن شبکه نسیم می‌برد، عقیده دارد این برنامه باشگاه خنده و شادی مردم است و به مردم یادآوری می‌کند حالشان را خوب کنند.
 
به گزارش جماران، رامبد جوان درباره رویکرد این برنامه نسبت به دعوت از میهمانان به خبرنگار هفته نامه «طلوع صبح» گفت : برای ما مهم است افراد غیر از ویژگی هایی که در حوزه کاری خودشان دارند درباره شادمانی، حال خوب، امید به زندگی و ... حرف بزنند. طرح این مسائل به این نیاز دارد که سنی از افراد گذشته باشد تا بتوانند درباره چنین مسائلی حرف بزنند.
 
وی افزود: البته ما میهمان هایی هم داشتیم که مثل آرزو حکیمی، قهرمان قایقرانی که ۲۱ ساله است کم و سن سال بودند. در چنین مواردی گفتگو به سمت اهداف برنامه نمی رود، اما به هر حال میزبان انسانی پرانرژی، با انگیزه و با اراده بودیم که می خواست قهرمان باشد و از موضع خود کوتاه نمی آمد.
 
جوان ادامه داد: به قول یونس شکرخواه ما موضوع سختی را انتخاب کردیم و هر چقدر جلوتر می رویم افراد کمتری هستند که می توانیم با آنها گپ بزنیم. مگر چقدر افراد نخبه باحال و آدم های خاصی داریم که گفتگوهای جذابی با آنها شکل بگیرد؟ افرادی که نه آنها با تلویزیون قهر باشند و نه تلویزیون با آنها. ما حتی در فصل قبلی با سه میهمان برنامه ضبط کردیم و بعد فهمیدیم نباید این کار را انجام می دادیم.
 
این هنرمند تصریح کرد: ما به شکل جدی در تلویزیون ممیزی داریم و سعی می کنیم مطابق آنها جلو برویم. تلاش من این است که میهمان به راحتی حرفش را بزند و اصلا اینگونه نیست که مدام بخواهم بین حرف های او بپرم بلکه در صددم او احساس راحتی کند و حرف هایش را بزند تا از بین آنها حرف های جالب تری هم پیدا شود.
 
جوان در مورد حضور شخصیت نیما در برنامه تاکید کرد: ما به کسی نیاز داشتیم که مدام ساز مخالف بزند و نماینده کسانی باشد که می گویند چرا ما باید اینقدر بخندیم؟ زندگی بدبختی دارد. ما از نیما استفاده کردیم تا جواب این افراد را بدهیم، او را هم از بین بچه های تئاتر انتخاب کردیم و در حالی که قبلا یک نفر دیگر قرار بود این بخش را اجرا کند، نیما را گزینه بهتری دانستیم.
 
مجری «خندوانه» با بیان توضیحاتی درباره دشواری اجرا بدون حضور یک پارتنر و ضعیف شدن برنامه در صورت اکتفا کردن به صحبت با تماشاگران افزود: اگر میهمانی جوابی که می خواهم را ندهد، قاطعانه بدون اینکه وقیح باشم سوالم را به نحوی تکرار می کنم تا او جواب بدهد.
 
وی درباره شخصیت جناب خان در برنامه توضیح داد: من و محمد بحرانی از سریال شبکه نمایش خانگی با نام «کوچه مروارید» با هم بودیم. زمانی که قرار بود سری جدید برنامه را آغاز کنیم با خودم فکر کردم چه چیزی می‌تواند برنامه را جذاب کند که نهالیتا به این شخصیت رسیدم. محمد هم آنقدر خلاق و باهوش است که من او را یک آدم سوپرباهوش قلمداد می کنم. او تسلط و مدیریت خوبی بر موقعیت دارد و به خوبی از پس شخصیت جناب خان برآمده است.
 
کارگردان «خندوانه» درباره پخش این برنامه در شبکه نسیم اظهار کرد: این شبکه تخصصی است و امکان بیشتری را در اختیار برنامه سازان قرار می دهد. مثلا فکر کنید اگر قرار بود ما این برنامه را از شبکه یک اجرا کنیم باید از آن طرف به خانه می رفتیم. دکتر کرمی مدیر شبکه نسیم، مدیر درجه یکی است. من اصلا مدلم اهل چاپلوسی نیست و به ویژه در پوزیشن رامبد بیرون از برنامه هرگز حاضر نیستم الکی از کسی تعریف کنم، اما دکتر کرمی فوق العاده است و فضای مثبتی در همکاری با او وجود دارد.
 
وی تاکید کرد: ما می گوییم همه اقشار، اصناف و تخصص ها باید به برنامه ما بیایند و ما می خواهیم از آدم های مختلف الگوبرداری کنیم تا به مردم نشان دهیم آنها چگونه سعی می کنند، شاد باشند. ما می خواهیم این را یاد بدهیم که خودمان باید حال خودمان را خوب کنیم. شاید مردم روش های شادی میهمانان ما را امتحان کنند و رویشان جواب بدهد.
 
جوان ادامه داد: به اعتقاد من همه باید بیایند و برای مردم از شاد بودن بگویند. مردم ما شاد بودن را کم دارند. همین که معصومه ابتکار به برنامه می آید و درباره ارتباط با همسر و بچه هایش یا دمپختک درست کردن حرف می زند، خیلی جذاب است. برای من اهمیت دارد که از چپ ترین آدم تا راست ترین و میانه رو ترین آدم ها در سیاست بیایند و حرف بزنند. دوست دارم تماشا کنم وقتی آقای سلحشور درباره خنده حرف می زند. من اصلا نمی گویم که عاشق او هستم بلکه می خواهم خندیدنش را تماشا کنم حتی با آغوش باز قبول می کنم که آقای شریعتمداری به برنامه ما بیاید.
 
وی افزود: من دوست دارم مردم کسانی را که در این مملکت کار می کنند، تماشا کنند. افرادی که جدی هستند، دلخورند یا اعتراض دارند. آنهایی که حوصله شادی الکی که به نظر ما خیلی هم واجب است، ندارند.
 
مجری «خندوانه» یادآور شد: حتی دوست دارم آقای ظریف به برنامه ما بیاید. «خندوانه» هیچگونه موضع سیاسی ندارد و برای مردم کار می کند. اگر در این برنامه از جنگ می گوییم به خاطر این است که مردم جنگ را دیده اند، خود من هم جنگ را دیده‌ام. بنابراین می خواهم یادآوری کنم چرا ما جنگیده ایم و شهید داده ایم. از هیچ چیزی هم نمی خواهم بالا بروم بلکه وظیفه دارم حقیقت را بگویم. اینکه انسانی دو چشم و دو پایش را از دست داده، اما درس خوانده، بچه دار شده و می خندد اما ما که همه چیزمان سالم است، اما مدام می گوییم همه دشمن هستند و این مملکت جای کار نیست..
 
وی درباره فیلمسازی اش در سینما نیز گفت: در حال حاضر ۵ فیلمنامه سینمایی برای من نوشته می شود که قرار است یکی از آنها را کار کنم. فیلم «خندنده» هم در گل فرو رفته و در نمی آید اما آن هم بالاخره از باتلاق در می آید. البته من هم هر چه جان دارم، صرف «خندوانه» می کنم. با این حال هر کدام از این ۵ فیلمنامه را که بسازم آن را عاشقانه دوست خواهم داشت. مشکل من این است از آنجایی که «ورود آقایان ممنوع» فیلم موفقی شد، مدام به خودم می گویم باید فیلم بعدی ام پرفروش تر، جذاب تر و موفق تر شود.
 
جوان درباره اینکه بهتر است ظرفیت شوخی اصناف در گفتگو با نمایندگان صنف های مختلف که به برنامه دعوت می شوند، سنجیده شود، صحبت و همچنین به ورود غیراستاندارد برخی افراد به حوزه هایی چون اجرا و بازیگری اشاره کرد و در پایان از این نکته سخن گفت که اگر افراد اندازه شان کوچک باشد، خود به خود از این چرخه حذف می‌شوند.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۵ ۱۷ تير ۱۳۹۴
میگه مردم ما شادبودنو کم دارن من که حس بدی به این برنامه دارم باهاش حال نمیکنم